A,  afslapning,  Bolig,  dagens humør

Skumsvampe og pomfritter, samt lidt om at være mandagsrundtosset.

En grålig mandag er dukket op i horisonten, og mens jeg håber lidt på, at solen titter frem, får I sidste uges fraklip.

Der har der tilgengæld absolut ikke manglet farver, og synes den er fløjet afsted – har haft et væld af hyggelige planer, og aftenvagterne har holdt hårdt.

Faktisk måtte jeg søndag aften konkluderer at jeg ud af morgenmad, frokost og aftensmad, har spist akkurat tre hovedmåltider på matriklen herhjemme, i løbet af 7 døgn. Resten har foregået på caféer med søde folk, på heldags besøg hos mine forældre, til fejringsdag af Svigermor, og de tre dage på job (hurra for deltid).

Så idag er jeg lidt rundttosset, køleskabet er tomt og der er tons af tørt vasketøj. Og jeg skal hente brilledutter, for de faldt af igår og jeg er allerede voldrød på den ene side af næseryggen. Typisk mandag, går jeg udfra?

Men hey. Onsdag har jeg en dejlig mor/datterdate på Kunsten i vente, torsdag skal Lille E og jeg spise skøn 3 retters og i teateret, fredag kommer verdens bedste eksiljyde hjem til Zoobesøg og cafehygge, og lørdag står på på mere teater med svigerfamilien og “fest på volden” bagefter. Dertil kommer venindehygge også ind i mellem. Det bliver prægtigt alt sammen, det ved jeg.

De ugelige glimt, får I som altid, og de kommer lige her.

Dagene gik med at jeg:

.. besøgte verdens bedste forældre, hvor der bla blev læst bøger om 60’erne, og vi fik snakket “gamle dage” – tænk at vores far, der blot er i sluthalvtredserne, har gået i lørdagsskole. Kæft, det er oldschool.

.. venindesladret, så tiden løb fra os (igen!), og undervejs foræret både veninde og mindstebarnet gaver.

.. været inviteret ud af Skægaben. Så hyggeligt!

.. hilst på lamene på Lindholm høje, mens andre holdt karneval. Fik da gedin stemning på hjemvejen fra job – 23.30 er byen nemlig for alvor dækket i rod/udklædning/glaskår, fyldt med fulde folk og høj musik.

.. været til foredrag med DJ/lydkunstner Katrine Ring på Utzon, og spist lækker mad bagefter.

.. forsøgt at peppe kollegaer op med sukkerkick lørdag eftermiddag.

.. og blive belønnet med salte fritter af kollega om aftenen. Dét er teamwork!

.. blevet lykkelig over min nye, smukke dalia.

.. søskendehygget med dejligste K på Abbey.

.. og ligeså sødeste Lillesøster E, før onsdagsvagt.

.. fejret svigermor fødselsdag med gedin pålægskagemand.

.. og endt søndagen arm i arm, med takeaway og pinlige komedier, ind mellem tøjvaskeriet.

Hvordan er din uge gået?

4 Comments

 • CK

  Jeg elsker bare de her indlæg. Så hyggelige og fine.

  Jeg har altid haft en stærk opfattelse af, at I er ret stærke på det kulturelle område, og at I derfor må være de rette at spørge til råds – eller bare få gode tips pg råds fra – når det gælder kulturen. Så nu har jeg altså to kulturelle spørgsmål/forespørgsler.. Fik I set teaterstykket TOVE! TOVE! TOVE! Om ingen ringere end vores alles Tove Ditlevsen? Og nu en meget forsigtig forespørgsel; kunne man være så fræk, at forespørge på et indlæg om de bedste podcasts i jeres optik? Allerhelst danske af slagsen, da min koncentration netop er i bund pt og derfor ikke helt fungerer til andet end dansk snak. Ej heller film, bøger og lignende. Dét er desuden temmelig nedslående, skulle jeg hilse og sige.

  Alt godt til jer. Knuselsker jer og bloggen 🙂

  – CK

 • venterpaavin

  Hvor er det bare den deeejligste kommentar, at få – vi har begge helt røde kinder ??.

  Vi har desværre ikke set “Tove”, da vi sjældent kommer til det københavnske, men eller kunne vi sagtens have valgt at se den – mon ikke den er rigtig spændende? ??

  Hvad angår podcasts er vi dog helt på bar bund, vi lytter simpelthen mere til musik og lydbøger, så vi er slet ikke med på noderne ?. Vi er derfor meget beæret over, at du tænkte på os i den sammenhæng.

  A’s kæreste er tilgengæld stor fan, og lytter bla. til “Bearnaise og dyrene” (en kombineret madanmeldelse og interview med kendte medspisere), Fup i Farvandet (komik) og Den Korte Radioavis (samfundssatire) – måske de kunne være bud?

  Vi håber hvertfald du finder noget rigtig godt til den koncentrations-søvnige, søde hjerne, og er kede af, vi ikke er til større hjælp.

  Alt godt til dig også, søde CK og tak igen for roserne ? Du er en skat, er du.

  – A og K

 • Karin

  Blev lige lidt nostalgisk mht. lørdagsskole. Jeg har også haft denne oplevelse. De måneder hvor der ikke var en helligdag eller lignende var der månedslov, 1. mandagsfridag. Fastelavn, udklædning, tøndeslagning var altid en mandag, vi havde fri fra skole.
  Jeg var blandt andet på weekend med børnebørnene hos min søn, til fodbold med yngste barnebarnet (mor/far – barn fodbold for de 3 – 5 årige).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *