anbefaling,  dagens humør,  jeg glæder mig,  smukt,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

Så blev det søndag igen – og lige nu skinner solen ovenikøbet. Hvilket et held.

Dagens tip går nok mest ud til nordjyderne, som ikke rigtig ved, hvad de skal lave denne søndag – særligt dem, som kan lide blomster og andet havelir. Dagens anbefaling går nemlig på Blomsterfestival.

Bangsbo Botaniske Have danner ramme om den hyggeligste lille festival. En virkelig smuk og storslået have fyldes med telte, planter, mennesker og andre forskellige hyggeligheder. Idag bliver 3. gang jeg besøger stedet. Vores forældre og jeg tager endnu engang turen der op, og jeg glæder mig.

Omgivelserne for festivalen så åndssvagt fine – og der er rig mulighed for, at gå på opdagelse i haven før/under/efter en tur rundt i diverse telte. Telte som indholder alt fra blomster, frø og planter til nyslynget honning, kurveflet og håndlavede bolcher.

Så har du brug for en søndag, i de dejligste omgivelser, helt nede i gear kan jeg kun anbefale dig at kigge forbi.

Jeg er hvertfald snart på vej, og har glædet mig helt vildt.

God søndag!

Find mere information her.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *