A,  anbefaling,  dagens humør,  kender du det

Akut spat, et tårn af slik og laktosefri lykke.

Helløw og glædelig mandag.

Mens vejrudsigterne øjensynligt har sendt byger til Østjylland og KBH, har vi i Aaller’n været velsignet med massiv solskin hele ugen, og idag er ingen undtagelse.

Min starter derfor ud med lidt ærinder og en venindeaftale på havnen – hun skrev, at hun endelig var landet, efter tre uger i USA, og om jeg havde tid til en mandagsdate, og vips, skrev jeg mig af akut-listen på job. Glæder mig allerede til at høre alt om hendes eventyr, dele lidt fra dagligdagstrivialiteternes højborg, og give hende London-gaver, efter over en måneds adskillelse.

Men før jeg går i sving med dagens gøremål, får I selvfølgelig glimt fra den foregående uge.

Der fik jeg bla.:

.. spist smuk morgenmad med Skægaben, som der synes, det lige var bedre at inviterer mig ud, end på hvad køleskabet gemte.

.. været med de sødeste søstre inde og se Aladdin, som jeg absolut kan anbefale alle, der elsker originalen.

.. været hele lykkelig ind i knoglerne til Kunsten Sommerlounge. Fantastisk betagende og dygtig artist talk, cava og glade folk over alt.

.. været på “tre rundter i buffeen”-date med veninde, hvor der blev snakket og hygget, lige til aftenvagtsstart.

.. fundet laktosefri saltlakrids, hurra – og så er det nok endda den bedste lakridsis, jeg nogensinde har fået. Smagte af iskolde, bløde salte kringler.

.. endelig(!) fundet hele to sommerkjoler, og et par shorts. Har brokket mig over udvalget før på bloggen, og nu skete det endelig: Noget jeg ku’ lide. Det er hårdt, ikke at være spor hooked på at blive moderne på 90’er måden, som jeg forholdt mig skeptisk til tidligere på året.

.. blevet hjernevasket inden fredagsvagt.

.. oplevet Grease i nye klæder.

.. været til skøn Skansefest i Hals. Havkatten skuffer aldrig, og den søde servitrice uddelte sin egen solcreme til lån, da hun overhørte at vi havde glemt. Så fint! Og godt for det, for vi kom let rød-nakkede hjem efter en hel dag i solen, trods hendes faktor 30 tilskud.

.. skygge fik vi nemlig kun på byens lille fine museum, hvorimod “Alice i Eventyr” foregik under åben himmel, ligesom det store loppemarkede, vi også travede igennem.

.. sorteret affald, som ligesom alt andet, pludselig hober sig op. Bagefter stod pant og en smadret stol for skud, der skulle på losseren. Man får ligesom spat på een gang, kender I det?

.. fejret sødeste Lille E, for anden gang. Hun havde for alvor traktementet i orden og jeg er sikker på, at alle hyggede sig gevaldigt – jeg gjorde hvertfald.

Hvordan var din uge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *