A,  afslapning,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  jeg glæder mig

Go’ ryger, chokoladebenzin og udsigt til rosé.

Sådan: Endelig weekend! Altså, bevares, det er mandag, men efter en arbejdsweekend, er min lidt forsinket. Aftenvagterne har som altid haft fuld smæk på og først ti minutter i 23, har målet været nået i 3 ud af fire vagter – både mig og mine åndssvagt søde kollegaer, har givet den fuld skrue, og tro det eller ej, så kan jeg altså godt lide branchen alligevel. “Man skulle jo nødig kede sig” sagde normeringen.

Derfor starter jeg min ud med en velfortjent vin/tapas aften med Skægaben, og har som det første sat en rosé på køl og fundet en kjole frem.

Først skal jeg dog lige i bad, afsted efter bla. en GLSpakke inde i byen og smække lidt vasketøj på plads, og mon så ikke ham Skægaben er ved at have fri engang derefter?

Ellers byder ugen også på andre skønne ting – appelsinerne har væltet ned i min turban, så jeg får bla. besøg fra Århus og skal på “her-har-I-fribilletter-teatertur” med lille E. Dertil så skal jeg besøge mine forældre og helt sikkert gafle K’s gode selskab til noget kaffesdrikkeri.

Men forinden at alt dette spinder af, får I selvfølgelig “ugen der gik”, og den kommer her.

Jeg fik fx:

.. besøgt Lille E i hende og kærestens lejlighed, hvor den stod på hjemmelavet pizza, gamle danske film, sladder..
.. og en lille aftenryger.
.. været på North Kunstmesse før job, hvor jeg igenigen fik lyst til at købe noget af HuskMitNavn.
.. forlænget sommeren med stædigt bare ben på solskinsdagene.
… og for alvor følt juli-stemningen til grill&koldskål hygge hos de gamle, selvom det var d. 2. september.
.. hygget på Helmuth med sødeste K og fået arrangeret det sidste ferie og fællesfødselsdags-hejs.
.. kørt på chokolade på job, både håndholdt.
.. og i flydende form.
.. været til skøn åbningsfest af “Twillight zone” på Kunsten, med meget sympatiske, kloge og morsomme Bornedal.
Og vin, taler og pæn kunst selvfølgelig. Men Ole stjal sgu billedet – han ævler om alt det jeg gør, når det slår mig at holde en brandtale om, at det er ren idioti hvor kultiveret og akademisk kunst/film, kan ophøjes til (det synes Ole nemlig heller ikke en skid, at det er – det er solidarisk, fælleseje som alle kan spejle sig i, og som altså ikke kan redde verden. Og det er stadig fantastisk, selvom det er sådan. Sgu.)
Og så var der en beretning om barndommen i Asaa, hvor man til fest på fest sad i et iltfattigt skod forsamlingshus, og blot kunne hører serveringsdamernes monotome “rød eller hvid?” samt bestikkets klapren, mens man sad og drømte om, at man for helved havde haft bare een stripper i familien. Da den var til ende, var jeg sgu lige ved at fri.

Hvad med dig, hvad gik din uge med?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *