anbefaling,  dagens humør,  fjoller,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

Glædelig søndag! Så er endnu en uge ved, at være gået på hæld, og mandag truer lige rundt om hjørnet.

Jeg har valgt at belemre mit stakkels gamle korpus med tømmermænd denne søndag – måske har du også? Eller måske er du en af de praktisk typer, som har været oppe fra morgenstunden for, at være praktisk og nyde livet udenfor dynerne?

Herhjemme har jeg valgt, at melde mig ud af voksenlivet for en stund, og bare være sofakartoffel. Det krævende selvfølgelig en tur til købmanden efter forsyninger, og der faldt jeg over denne uges tip. Ulækkert slik. Eller hvad nu man kalder det. Disse fantastiske vingummikryb. Fuld af e-numre og nostalgi. Måske har du ikke haft dem slået sådan helt ud hovedet, men det har jeg.

Så, hvis du ikke fornylig har indtaget sådan en fætter kan jeg kun anbefale, at du investerer den 4 kroner den koster, næsten gang du støder på en. Den sendte mig direkte tilbage til ubekymrede barndomstider, og jeg så mig derfor nødt til, at skylle den med en mælkesnitte og ‘Den lille havfrue’ på skærmen.

God søndag til dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *