A,  afslapning,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  fråd

3 fantastiske kager, en tømmermændshelt og piberygning på job.

Glædelig mandag – septembers sidste og en med solskin på programmet.

Mig? Jeg starter ugen med en 10 timer aftenvagt, som jeg i et opløftet øjeblik, takkede ja til. Hvem bider lige Fortids-A i anklen i tide, når hun begiver sig ud i den slags kæk adfærd?

Gudskelov kører jeg ikke på 2. dags tømmermænd, og der er som bekendt ingen der dør, af rent faktisk at lave noget – er sikker på, en kop morgenkaffe eller ti henover dagen, samt søde kollegaer, nok skal følge dagen til dørs.

Heldigvis må ugen også siges, at byde på en masse virkelig gode og knap så peptalkkrævende ting – hele tre mennesker (ink. mig) skal fejre, og det er jo aldrig dumt, at have udsigt til festlige events torsdag, lørdag og søndag.

Dertil kommer der venindehygge og hvis det hele klapper, et besøg hos de gamle også. Efteråret er altid fyldt med en masse arrangementer og kabalen skal helst gå op, som normalvis, hvis man spørger mig (Og jeg ved godt, at de fleste voksne på 25+, nok synes det er ganske normalt, at lade der gå mere end 2 uger mellem man besøger sine forældre, men det sker noget nær aldrig her. Så måske det er lidt fjollet, men jeg håber nu stadig, jeg kan flette alle favoritterne ind – så’ jeg gladest).

Anyways, vi må til hovedsagen – nemlig mine fraklip fra de foregående syv dage. For før jeg river mig selv op til bank-papirssenderi, madpakkelavning og morgenbad, udruller jeg hermed “ugen der gik”.

Jeg fik fx:

.. nuppet en af de bedste kager jeg ved: Penny’s hjemmelavede Twixbar. Og ja, det er en almen gaffel vi kører med – så stor er den rent faktisk.
.. giga-brunchet med K før job.
.. hvor jeg havde medbragt en aftenryger til hele holdet.
.. hvorimod min kollega dagen efter hev de store skyts ind.
.. udfordret Verdens Stærkeste Mand i dåsetuns-bøjning
.. glemt hvor sjovt hele “Blomsterbørns monsterbørn” er.
.. fået hindbærsnitter serveret og fedtet glasur helt op på brillerne. Vi lever udmærket i aftenvagt, forstås.
.. fejret K, der havde lagt i ovnen til en festlig aften, som hun selv berettede om igår. Tapas, dum musik, slik, et utal af samskudsdrikkevarer og godt selskab. Så hyggeligt!
.. og kanelsnegle! Ligesom i vores barndomshjem. Klassiker.
.. lagt på langs og søndagshygget i ca. 18 timer, naturligvis grundet ovenstående. Fik ikke noget frisk luft den dag, for ham den pæne med Skægget, insisterede på at hente alt – ink. fritter. Måske derfor, jeg lever idag? Taknemmelig er jeg hvertfald for fuld butlerservice.

Hvad med dig? Hvad for en uge går du i møde?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *