A,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  jeg glæder mig,  knap så nice

Oktober-listen.

Så blev det midt-efterår, og jeg glædes hver morgen jeg vågner og der stadig er blade på træerne, og at det smukke mørkegule lys funkler. Det er pænt udenfor lige pt.

Som jeg nævnte igår, er jeg løbet ind i mange fine og spændende planer allerede, og jeg glæder mig helt vildt til at tage hul på dem. Hverdagen skal man ikke kimse af, hvis man blot sørger for den ikke er et trivielt hamsterhjul. (Den frase kunne af vidtskuende pessimister skrives om til “små hjerner, små fornøjelser”, og det er sgu også helt ok, de skal være aldeles velkomne).

Jeg har hvertfald ingen klager herfra det skønne lemmingeland, og kan se frem til at bruge oktober på at:

.. afholde fællesfødselsdag med K og vores dejlige venner og familie d. 19. – vi byder på smør-selv smørrebrød og håndbajere. Man er vel fra Aaller’n af.

.. tage med hele familien på fællestur til Århus d. 15., akkurat som da vi alle tre boede hjemme. Butikskiggeri, byg-selv-brunch og masser af snakkeri i Smilets by kan jo bare ikke slå fejl.

.. blive fejret d. 3 af den søde Skægabe, hvor jeg (lettere ufrivilligt) bliver 29. Ost og cava kan jeg dog lige holde til!

.. til Hiphop-foredrag med selveste Nikolaj Peyk. Større bliver det bare ikke.

.. til “søndagstur” på Kunsten og rundvises i den nye “Behavior” udstilling.

.. have venindeaften d. 9, hvor der skal sladres og spises Stjerneskud.

.. til fest hos Stedsvigermor, hvor svigerfar jonglerer med tapas i hotelkøknet og vi bliver en flok folk, til at nyde dem.

.. udløse min biograf-gave fra søde lille E, som jeg skrev om her. Det bliver vist Maleficent vi vælger, som ser ualmindelig smuk og eventyrlig ud.

.. til 30 års hos god bekendt d. 6., på værtshus med en masse søde folk.

.. holde hyggeaften med Lille E og Pops d. 30., hvor vi formentlig sender E køkkenet til at fyre op i en kylling, lader Pops vælge film, mens jeg står for at blande slik. K har tilgengæld kapret vores mor til en Alberte koncert denne dato.

.. til Lyttelounge d. 31. Der er endelig igen “spil dansk” tema, og som nogle måske husker, var jeg svært begejstret for det sidst.

.. få styr på hvad kalenderpakker ‘nissen’ allerede har købt, og hvor mange der skal indhentes i næste måned, så Skægaben får en fuldtallig en af slagsen.

.. teame op med K og planlægge og bestille eventbilletter/bord mv. til den kommende Hamburgferie, der sparkes i gang, netop når ordet ‘november’ dukker op på kalendersiden.

.. dertil kommer naturligvis de mange vanlige kaffekoppe-tømninger i godt selskab med veninder, aftensmadssnylteri hos de gamle, spontane cafeture og pludselige ideer, som alle måneder jo byder på. Og job, of course. Og vasketøj – dét skal jeg så også have flettet ind. Faktisk allerhelst meget snart – man må vel ikke så gerne fejre fødselsdag i bar røv, må man?

I så fald må det blive i morgen, den tjans må udføres – for har pt. rundt regnet intet rent.

Og vips, var der jo lige der allerede endnu et punkt til listen, egentlig. (Og en håndfuld voksenpoint i vente, som man jo får i pokalen, hver gang man laver noget husligt. Dem skal man vel også have lidt af, nu man bliver gammel om tre sekunder, ikke? Suk.).

Hvad med dig? Hvad har du af oktoberplaner?

.. vasketøj?

4 Comments

 • Louise

  Hold da op; der er knald på jeres oktober måned, men altid dejligt med masser af skønne oplevelser i vente. Og så får I da set familien på kryds og tværs 🙂

  Vi er også vilde med Hamburg; var der i vores sommerferie og har planlagt at holde nytår dernede også. Jeg kan i øvrigt anbefale et besøg i Miniature Wunderland, hvis I ikke har været der.

  kh
  Louise

  • venterpaavin

   Haha, det er endda blot min måned, så med K’s planer ovenihatten ville der nok stå det dobbelte ?
   Men ja, masser af familiehygge; det elsker jeg.

   Vi elsker også Hamburg og tror det er vores 4. tur dertil – nogle ideer til gode cafeer er altid velkomne! Miniature wunderland har vi været forbi, det er bare nuttet?

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *