der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  føz,  hurra,  K,  Uncategorized

Med et smil så stort, at man skulle tro jeg sov med en fejebakke i munden..

.. sådan gik jeg i seng igår. Det er på eller anden måde lykkes mig, at bliver 33 år. Det blev fejret på bedste vis.

Først med en fællesfødselsdag for A og mig. Vi brugte sidste fredag på, at indtage vores forældres hjem og fylde det med alt fra øl og blandsello, til gryderet og fransk saftevand med ingefær-smag, quiz med skovl vs. spade, tonerne af Backstreet Boys og bål på terrassen. Til gengæld kvitterede de, og vores cute lillesøster, med et væld af gaver og godt humør. Det var så dejlig en aften!

Igår var så min ægte fødselsdag – og det skulle selvfølgelig fejres. Som den indbildske tidsoptimist jeg er, nåede jeg ikke halvdelen af det, som jeg havde forestillet mig. Tilgengæld blev der både tid til at bage, lave en Aalborg-guide med A, få en kaffegæst til kanelsneglesmagning, vask af stuegulv for første gang i 2019 og at få mixet drinks. Det var nu egentlig meget godt tilfreds med, og når musikken spiller er der ingen, som kigger efter støv i hjørnerne.

Og den spillede – altså musikken. Helt til klokken 01:45, hvor den sidste af mine yndlingsdamer sagde ‘tak for i aften’. Jeg havde budt de tre 3 dejligste damer jeg kender på drinks, snacks og sladder – og det var en giga succes. Jeg kunne i hvertfald ikke bede om mere. Så nu er jeg 33, har tømmermænd og glæder mig en smule til at se, hvad det næste år bringer.

God søndag!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *