A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  Idiot

To x friture love, en fantastisk fest og uplanlagt selvskade.

Godmorgen og glædelig ugestart. Er du mandagsklar? *indsæt Chris McDonalds entutiastiske røst, samt fagter*

Her er jeg så småt ved at ryste søvnen ud af øjnene, inden jeg har planer om at snolde mig ned i vaskekælderen. Kom til at trykke på den store, fede pauseknap siden torsdag, hvor jeg led af akut tøjmangel på undertøjsfronten. Og så var det somom, at jeg godt nok vaskede tøj, men aldrig hentede det op igen. Fik kun panik-fanget en håndfuld trusser, to arbejds-tshirts og en festkjole til lørdag, til at tørre oppe i lejligheden. Resten røg på fælles snorren og blev lige syltet – både fredag, lørdag og søndag. Ikke just sympatisk, at blokere de begrænsede tørrerum, men jeg havde vitterligt glemt det – og lørdag aften, da jeg kom til at tænke på det, var jeg i nattøj. Og man skal jo være top hot, for at gå derned i mulm og mørke, ikke?

Så der mimrede jeg i stedet: “Sæt en alarm til imorgen kl. 12”, for mig selv.

Som of-fucking-course tittede frem på Cafe Spiret, hvor Skægaben spontant inviterede mig hen, før min aftenvagt. Typisk. Og da vi så kørte hjemom efter madpakke og neglelakfjerner (hygiejneregler, you know), var det ligesom første prioritet.

.. Undskyldninger er der nok af, ikke?

Så nú må det være!

Derfor smider jeg min sidste overspringshandling over bord, og viser fluks forrige uges fraklip frem.

Jeg fik fx:

.. takket Aalborg Streetfood sæsonen pænt af, med friture og livemusik. Glæder mig allerede til marts!
.. handlet ind til, pyntet op til og forberedt fødselsdagsmad med verdens bedste K.
.. og dagen efter holdt den hyggeligste og dejligste fællesfejring med søde folk, smørrebrød, håndbajere, skumfiduser, Shubidua og lambrusco.
.. formået at flå min næsevægs-kant op med stjernering, da jeg kløede mig under næsen med fingerryg. Yaiks.
.. været på suverænt hyggelig og afslappende Århustur med vores forældre og lillesøster E. Med roadtrip-slik og to-go kaffe, ligesom da vi var børn.
.. og dertil en masse snak, butikskiggeri og en god gedin brunch på Frida’s. Dejligt sted, som absolut må genbesøges ved lejlighed.
.. haft bare arme i Zoologisk have, sammen med adskillige andre, der også nød en solskinsdag ved savannen.
.. haft kollega-fryns, med vibes der leder hen mod Bertie’s multismagsbønner.
.. været uovertruffent tilfreds med, at Spiret har fået panko-friteret kylling med trøffelmayo på brunchmenuen.

Hvad brugte du dagene på?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *