antivoksen,  dagens humør,  fjoller,  K,  kender du det,  nej tak

Jeg kan udskyde vitterligt alt..

.. hvad er din superkraft?

I kender godt den med ‘udskyd ikke til i morgen, hvad du kan gøre i dag!’?

Det er ikke ligefrem min livsfilosofi. Altså medmindre jeg får løn – så er jeg såmænd ofte den første til, at tømme opvasker, lave kaffe, besvare telefoner eller whatever, uanset om jeg også har gjort det de sidste 10 gange. Det er mere i mit privatliv, at det halter.

Jeg har til tider svært ved, at vurdere om det hænger sammen med, at jeg er en vanvittig tidsoptimist. Jeg kan på stående fod ikke komme på en eneste hverdagspligt, som tager mere end 20 minutter. Det er muligvis også sandt. Det er bare begrænset, hvor mange tyve minutters opgaver, som jeg egentlig gider på en dag. Jeg gider som oftest nul – og skal derfor, på ‘Pippi Langstrømpe’-måden, true mig selv i gang. Jeg kan ikke glæde mig til det rene tøj, den lækre mad eller de pæne gulve. Det må vel være en form for brist. Hvorom alt er, har jeg udskudt cirka ti af de 20 minutters ting. Og i dag skal jeg have styr på hvertfald fem af dem – ellers må jeg give mig selv stuearrest. Den slags, hvor man ikke må lave noget kreativt eller se på Instagram. Så kan det være jeg kommer til, at kede mig. Det gør jeg nemlig aldrig – hvilket nok forklare, hvorfor jeg bliver barnligt fornærmet på tilværelsen, når jeg skal stoppe med alt det sjove for, at finde støvsugeren i skabet. Jeg er jo altid lige optaget af at læse noget, være kreativ, skrive, tænke, se noget, spise, slappe af og alt det er.

Nå, men nu vil sparke min dovne røv ud med pap/i vaskehuset/til cykelsmeden/i netto/ned med pant/ind og lægge tøj sammen/osv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *