A,  afslapning,  dagens humør,  opskrift,  snaksnak

Pizzafest, kaffe med bid i og søvnløs søndag.

Så blev det mandag – og pt. vil jeg gætte på, at jeg snorksover på et hotel i Hamburg, sammen med sødeste K, efter vores første dag i byen.

Dette indlæg er nemlig flettet sammen søndag morgen – er vågnet kl. 05.36 i ren ferieeufori, og vi kører først kl. 9. Men sove mere, kan jeg vist ikke – trods en 3-4 opvågninger herudover.

Så ligger pt. ved siden af Skægaben i mørket, og har sneget mig til at holde ham i hånden, selvom han sover. Og efter at have læst resten af “Tudemarie” på e-reolen, slog det mig, at jeg da lige kunne smide et mandagsindlæg sammen til Jer, med ugens fraklip.

Mon så ikke, det snart er ferietid?

Ugen der gik (minus søndag, denne gang), gik bla. med at jeg:

.. holdt hyggeaften med Lillesøster E og far, mens K og mor var til koncert. E havde smækket to bradepande usigelig lækker pizza sammen..
.. og jeg havde blandet slik og købt chips, mens far havde soda- og danskvand med. Alt, på nær 3 stykker pizza, forsvandt som dug for solen, i takt med afsnittene af “Jul på Slottet”, som kørte hele aftenen. Vildt hyggeligt!
.. været (som jeg nævnte i forrige indlæg i fredags) på Kunsten, og se den nye udstilling.
.. tænkt, at hvis Saurons øje og Ende-væsnet Træskæg (begge fra Ringenes herre), har et hemmeligt bastardbarn, er det klart dette smukke træ i Fredriksgade.
.. fået kanelgrat så hatten passer, på job.
.. været på altid skønne Ministeriet til frokost med K.
.. uundgåeligt fået “gå glad i bad” med Pyrus&Kandis, ved synet af dem her emoji. Husker du:
..? Jeg gør!
.. været inde i byen, hentet pakke i Vejgaard, været ude at se på hus, og vips kiggede jeg op, og pludselig var der mørkt og smukt.
.. valgt den med mocca, da kollega bød rundt. Kaffe med kaffe til – hvem kan modstå det?

Hvad med dig? Hvordan er din uge gået?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *