A,  blogleg,  facts,  fjoller,  fortællinger,  K,  spørgsmål

5 spørgsmål til din søster #3

A spørger K:

Hvis du måtte lave én gældende takt og tone lov, hvad for en skulle det så være?

“Opfør dig høfligt overfor servicepersonale, din kæmpe klaphat!”

.. eller noget pænere. Men helt ærligt bliver jeg fysisk utilpas, når folk er ubehøvlede overfor kassedamer, buschauffører og andre, som arbejder for at hjælpe og for at gøre vores liv lettere.

Hvad er det sejeste du har opnået, for dig selv?

Jeg vil nok sige mit lille garnfarveri. Jeg er hverken vedholdende eller organiseret nok til den slags almindeligvis. Det har dog på en eller anden måde lykkes mig, at fastholde og opbygge den allerhyggeligste lille garnbutik. At det kun er (og bliver) på hobbyniveau passer mig glimrende.

Hvad kan gøre dig allermest sur?

At føle mig uretfærdigt behandlet. Det kan gøre mig helt ude af mig selv af raseri. Nærighed er jeg heller ikke fan af – men det er mere fordi jeg ganske enkelt ikke begriber det.

Hvilken film vender du altid tilbage til?

Lige umiddelbart tænkte jeg ‘Deadpool’ eller en af dem med Harry Potter. Tænker jeg dog tilbage – på den helt ærlige måde – er det nok Bridget Jones, som jeg har set aller aller flest gange.

Hvor er dit yndlingsspot i dit hjem og hvorfor?

Det må være i min y-stol foran spisebordet. Det er der jeg lægger planer, slapper af og bruger størstedelen af mine vågne timer, hvis jeg er hjemme. Jeg bliver aldrig et sofa-menneske, og køkkenet er for rodet, og man kan vel ikke sådan ægte sige “ens seng”? Kan man?

K spørger A:

Hvem vil du helst bytte liv med, for en dag?

Fred Weasley! Ville élske at se Hogwarts indefra, og i hans selskab er jeg sikker på, man ikke keder sig i de 24 timer. Ellers ville jeg elske en tur i tidsmaskinen og bruge en dag i min mors hoved, da vi var små og se vores dejlige barndom lidt udefra. Men må det ikke være fiktivt eller fortid, så skulle det være i kroppen en eller anden rig frøken, med personlig massør og privat kok. Så kunne jeg blive vartet psykopat meget op, og bestille de næste tyve års rejser i mit navn, med platin dankortet.

Hvornår har du sidst skældt ud?

Haha! Skældt ud? Det bedste bud, er nok sidst, at Skægaben lidt havde hovedet op i røven, hvor jeg fik hvæset: “Jeg ved ikke hvem, der har bildt dig ind at du er så charmerende, at du kan glemme at give besked som aftalt, og så valse ind, somom der intet er sket – men det er ikké mig i hverfald”.

På den der sarkastiske løftede-øjenbryn-måde, der ikke er mit bedste træk. Lidt ligesom at Skægabens bedste træk, ikke er hans ukuelige tidsoptimisme, hvor enderne får svært ved at mødes pga. elendig planlægningsevne, og så må verden vente på han opdager urets tikken. Jeg forlader nemlig fx helst ikke venindekaffen før tid – så hvis hans møde trækker ud, vil jeg vældig gerne have et praj, fremfor at cykle hjem til halvanden times venteposition, der kunne være gået til mere tøsesladder. Og det lykkes omtrent 8 ud af 10 gange (og den statestik er er god, hvis jeg ikke var sådan en psyko aftale-nazist?).

Men det er så også det tætteste, vi kommer på at skændes, og det sker meget sjældent – i løbet af snart 9 års forhold har ingen af os hævet stemmen. Heldigvis kan vi også grine af det et kvarters tid efter – for som jeg før har skrevet i et uendelig langt indlæg, ér vi bare hinandens dimentrale modsætninger og 80% af tiden, er det helt bestemt en gave, der gør livet mindre kedeligt. Ham, bytter jeg aldrig væk *indsæt selv cheesy kærlighedssang efter eget valg*.

Hvad er det værste job, du kunne forestille dig, at skulle have?

Tandlæge, soldat, folkeskolelære og EM-sportstræner.

Hvorfor glæder du dig til jul?

Fordi ALT bliver bedre dér. Også selv om jeg hverken pynter op med nisser, ser nye julekalendere eller bager vaniljekranse, er hele grundstemningen, traditionerne og fælleshyggen over land, bare det bedste. Og allé steder er der skumjulemænd, at blive budt på!

Hvad ville du bruge den ekstra time til, hvis døgnet havde 25 timer?

Forsøge at få opstartet “Hulebjørnens klan”-serien, jeg har lånt af vores mor og far. Jeg kommer fra det konstant, og har derfor ikke lige løbet ind i et godt tidspunkt, hvor jeg kan slå op på side 1, med en times ro foran mig.

Mer’ tøsesnak? Læs Part 2 og Part 1 her.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *