A,  afslapning,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  jeg glæder mig

Om alternative talenter, drømme om et besværgelseskursus og et sliktårn af dimenssioner.

Godmorgen og glædelig gråvejrs-mandag. Er der også mulighed for ufrivillig druknedød i dit hood, hvis du vover dig udenfor?

Her er det hvertfald helt galimathias. Som i hele ugen frem, jf. vejrudsigten.

Håber, med alt jeg har, at det får regnet af til nogle af de hyggelige aktiviteter, jeg har i kikkerten senere på ugen, der er delvis afhængig af nogenlunde tørvejr. Ellers må jeg finde min indre FDF’er frem (og der skal der graves dybt!), fatte paraplyen, og lærer Hermiones vandafvisende-brilleglas-besværgelse. Det skal hvertfald nok blive godt!

Ugen kommer bla. til at bestå af et besøg af vores søde mor, der kommer til frokost i morgen, en julefrokost og udflugt med Svigerfamilien, tøsehygge og en kæresteweekend i Århus, ink. teater, nogle flasker vin og brunch hos gode venner. Tilmed skal alle pakker pakkes ind, tasken med juleoutfit mv. fixes og begge dele sendes mod barndomshjemmet sidst på ugen, så de er klar til at K og jeg kommer ud i de sene aftentimer, og overnatter mandag d. 23. Så kan vi vågne op til fælles morgenmadshygge, for senere at fejre Juleaften i byen, med en masse gode folk. Lille juleaften skal jeg nemlig op til venindebrunch og direkte i aftenvagt, så tingene skal være shippet afsted senest fredag. Heldigvis har vores kære far indvilliget i at hente gavelæsset sidst på ugen, og ligeledes os damer mandag aften.

Idag ligger jeg dog ud med den kedelig del – nemlig en handletur i det våde landskab, samt en aftenvagt. Så her ruller fraklippene, fra forrige uge, så jeg kan sparke mig selv i gang med ovenstående.

Jeg fik fx:

.. pyntet træ i selskab med Skægaben, og indset at glaskuglesamlingen er oversteget det antal, der kan være på et lille juletræ. Næste jul bliver i hus, og med plads til et stort, og jeg kvæles næsten af vemod, fordi vores lejlighed stadig føles så ny og fin, og som verdens bedste hjem, efter det har været vores base i 2 år. Det bliver skidegodt, men jeg er absolut ikke spor træt af at bo, hvor jeg gør – nogle gange må man dog slå til, når smukke, urimeligt gode tilbud kommer, selvom hjernen ikke følger helt med. Det ved jeg kommer, når vi overtager.
.. været til ‘Julehygge, strik og tapas’-arrangement i Madssine med 6 dejlige damer. Strikke kan jeg som bekendt ikke, men godt selskab, lækker mad, gospelkor, julefortællings-oplæsning og rødvin, det forstår jeg mig tilgengæld på, at nyde. Det er også et talent!
.. fået Blindes Jul, da Skægaben var hjemme, da de bankede på. Så hyggelig en tradition, og samtidig et godt formål.
… blevet forkælet af de søde beboere på job, der bestilte junk til hele styrken fredag aften.
.. hørt en rigtig juleklassiker fra barndommen.
.. søsterhygget med K på Mini.
.. og med søde E, til tøm-køleskabet-tapas i bedste stil.
.. været heldig at score et bord på Vi2 i lørdagsmyldretiden. Så var hyggen sikret før endnu en aftenvagt.
.. brugt søndagen med alle de søde til sliktårn, fars hjemmelavede glögg, håkonskager by mor og pakkespil.

Hvad gik din uge med?

2 Comments

  • Simone

    Årh jeg elsker at sidde og læse med på jeres blog 🙂 I har altid sådan nogle sjove, og hyggeligt indlæg!
    Men kan I så lade være med at smide så mange lækre mad/slik billeder op! Jeg bliver jo helt sulten når jeg kommer forbi 😉 Hahaha! (Hvem prøver jeg at snyde! Jeg elsker alle madbillederne! Det bliver bare lige lidt mere legit at gå ud og spise en ekstra pebbernød, når jeg også kan se at I spiser bjerge af lækker mad XD )

    Simone
    Microcut.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *