A,  afslapning,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  snaksnak

En herlig druknedød, lettere sen opdragelseslejr og snøfle-dope.

En mandags-opsamling på en tirsdag, må da også tælle for noget, ikke?

Nu fik K og jeg jo flettet et fællesindlæg sammen igår (læs det her), og derfor skød jeg lige “ugen der gik”-indlægget til idag. Så havde jeg jo også en perfekt overspringshandling, til dagens tøjvask – smart ikke?

Ugen gik på en og samme tid stærkt og langsomt, hvis du spørger mig – da vi ramte søndag aften, hvor jeg fik fri fra aftenvagt, følte jeg hvertfald at nytårsaften var langt væk – men tilgengæld gik netop den aften, virkelig hurtigt.

Jeg fik brugt de 7 døgn i uge 1 på at ha’:

.. fejret nytår med Skægaben, på fantastisk hyggelig tomandsfest-manér, med diverse bobler, tapas, kransekage og opdragelse i kotume vedr. Nytår. Vi plejer nemlig at fejre det hver for sig, og har altid først crashet hinandens fest senere på aften. Fik således både set Kirsten Birgit’s nytårstale og den der 100 års fødselsdagsfest på hans ordre, mellem playlist-skråleri, glasklingen, lækker mad og brætspil.
.. været på job d. 1/1 til serpentiner i loftet og juleslik-rester.
.. deltaget i virkelig festlig bogcafé med både DJ og popcorn-maskine.
.. hygget med sødeste K.
.. at komme igang med min nye bog, jeg fik i fødselsdagsgave. Rick Riordan skuffer aldrig!
.. været på udflugt til Farsø sygehus, for at ønske Skægabens lille, uheldige grandmoster god bedring med skuldren.
.. blevet inviteret på dejlig hjemmedate til takeaway og End Game.
.. fået “kollegakage” på falderebet, inden fri.
.. lagt på langs hos de gamle i noget nær 10 timer, og hygget mig uendelig meget.
.. næsten druknet i laksemousse.

Kom du godt ind i det nye år?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *