A,  anbefaling,  antivoksen,  dagens humør,  jeg glæder mig,  smukt

Ugen med fem lækre sukkerchok (og et pandekagehus, der ville kunne gange tallet med 1000) + lidt Ikeakøb og et sæt grønne fingre.

Januar er på retur, og næste gang vi melder mandag, er vi i februar.

Den kommende uge byder bla på fødselsdag, venindeaften, sci-fi bog-café og sikkert også noget cafétøsehygge, men også lidt uundgåelig praktik.

Flytningen sniger sig nemlig tættere på, og det bliver ugen, hvor første flyttekasse slåes ud og fyldes. Det er min “opgave” at denne del når i mål i tide, og tænker derfor, jeg nok snart griber de første bøger og “lejlighedsvist brugte” køkkengrej, samt pyntegøgl, og får dem puttet dem til en lur på ca. 14 dage.

Maledelen har Skægaben og rødderne vist også styr på. Der er kalkuleret med 6 døgn til at male huset – Skægaben har fri i disse, og en kammerat har nuppet et par dages fri også. Kæmpe hjælp! Heldigvis er stortset alt i hjemmet renoveret indenfor de sidste 2-3 år, (og er desuden beboet af ikke-rygere), og virkede sådan set krid-fucking-hvidt, da vi satte underskriften i slutnovember. Så vi satser på at lidt spartel og et lag solid maling, kan gøre det. For i og med at diverse googlinger tyder på at folk bruger 4-6 dage på at male almene parcelhuse i nogenlunde samme størrelse 2-3 gange, håber vi, at det lykkes uden stress og jag.

Og ellers når vi det vel bare, når vi gør. Flyttevogn (med to flyttemænd der er udlejet i 120 minutter) og udlåning af kollega’s varevogn er hvertfald aftalt. Med andre ord: Lørdag d. 7, så er der ingen vej tilbage. Kæft, det er skørt at tænke på. Og fedt! Når det er ovre.

Men nok om flyttetanker – det er jo ugens fraklip, vi er kommet for her i mandagsindlægget og dem skal I få.

Jeg fik fx brugt ugen på at have:

.. haft en fantastisk hyggelig og festlig “farvel til lejlighed”-aften, sammen med Skægaben og umanerlig meget syngeri, lakrids og bobler.
… set min orkidé pløkke skud efter skud frem fra grenene. Så dejligt!
.. fået slik med på job, af søde K.
.. vi var nemlig lige på aldeles go’ smørrebrødstogt på Ministeriet, inden min vagt.
.. udløst min herlige julegave med yndlings E – virkelig skøn dag med frokost, superflyers, kiggeri i byen og fremragende Teater. Det pandekagehus heksen havde, var legendarisk (og antalet af skumfiduser, der blev fortærret i løbet af få scener, ganske fascinerende; og det kommer fra mig). Åh altså. Elsker, at få oplevelser!
.. hvilket Skægaben ved, og derfor inviterede han mig lige en tur i biffen. Det ef bare så luksus, at slå sig løs i den giga slikafdeling og få showet leveret på storskærm.
.. været på Dalle Valle med hele familien, Skægaben og Svoger T. Vildt hyggeligt og lidt hårdt, blev vi alle enige om. Hvorfor er det lige, man altid ender med en tredje rundte, selvom man allerede er på semibræk-grænsen?
.. hentet “de sidste” ting i Ikea – eller hvertfald dem vi pt kan gætte, vi vil mangle.
.. spist chokolade overtrukne lækkerier af flere omgange, i barndomshjemmet – en dag, der faktisk fik sit eget indlæg tidligere på ugen, som du kan læse her.

Hvordan gik din uge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *