facts,  fjoller,  Idiot,  K,  Lister,  snaksnak

Der burde være forbud mod:

Flere skriverier om Bubber. Også fra min side af.

Kattekillinger der vælter potteplaner efter klokken 02 om natten.

At skrive ‘ynglings’ om noget der er ‘yndlings’. Og, jeg er klar over ironien her, men selvom man er stavespasser og sjuskedorthe må man vel godt have en hadestavefejl? Hvilken er din?

Slik med appelsinsmag.

Alt med appelsinsmag egentlig. Pånær appelsiner – selvfølgelig.

Dårligt batteri på telefoner. Jeg får både dårlige nerver og tålmodigheden på prøve, når svinet går fra 86% til 12% på 16 minutter, fordi der er en lille smule køligt i vejret.

At smadre to telefoner på en uge.

At gøre sin gulvmoppe væk. Aner ikke engang, hvorfor det er en mulighed.

Tanken om, at man egentlig lidt godt gad feste med de små mænd fra ‘Hobitten’-filmene.

At rydde op i køkkenskabene så sjældent, at man skal bruge en rendegraver til, at skovle sig igennem.

Min frisure. Har lyst til alt fra pandehår til en trimmer, når jeg ser mig i spejlet.

7 Comments

 • Ellen Nielsen

  Ynglings-etellerandet er også en af mine hadefejl. Det, at man ikke kan finde ud af ligge/lægge ligger højere oppe på listen, sammen med alle de apostroffer, der huserer i skriftsproget.
  Hvordan filan bærer du dig ad med at smadre to telefoner på en uge? 😀

  • venterpaavin

   Den ene tog katten sig af – så jeg tog den store telefon i brug. Den var alt for gigantisk til min klodsede hånd. Så der skulle faktisk ikke mere end et par småvåde hænder og lidt travlhed til, før den fik en flyvetur for meget???‍♀️

   Jeg øver mig i ligge/lægge – tror jeg bliver bedre med tiden, men man ved sgu aldrig med mine evner?

   – K

  • venterpaavin

   Den ene tog katten sig af – så jeg tog den store telefon i brug. Den var alt for gigantisk til min klodsede hånd. Så der skulle faktisk ikke mere end et par småvåde hænder og lidt travlhed til, før den fik en flyvetur for meget???‍♀️
   – K

 • Lise B

  Åh ja ynglings/yndlings er så frygteligt irriterende. Også det der: “så lavede jeg lige hakke’drenge, til musse’gøjserne.” Stop de apostroffer asap!! Hendes/sin lærer jeg aldrig, så kan på ingen måde se hvornår det er rigtigt eller forkert ??

  Slik med appelsin’smag (see what i did there) , eller alt gult slik generelt = ??? Så vi kan sgu godt dele! ?

  Knus Lise

  • venterpaavin

   Hendes og sin vil jeg påstå at jeg har helt styr på, men man ved sgu aldrig med mig og grammatik.
   Det med apostrofferne lyder frygteligt – det er jeg heldigvis ikke faldet over 😀

   kh K

 • Skalotteløg

  Ejjjj, men altså… Jeg har så mange hade-stavefejl ?
  Ynglings/yndlings er klart en af dem, men jeg hader også dem, det konsekvent skriver “…og jeg”, fordi en eller anden spasser-lærer engang har fået indprentet i alle skolebørn, at “det er den korrekte måde at omtale flere end sig selv”. Nej, det er ikke – nogle gange hedder det “…og mig”, og du finder ud af, om det er mig eller jeg ved at fjerne den anden person fra sætningen.
  “Kan du ikke lige tage en øl med til (… og) jeg?” – så krøller mine fødder sammen, jeg kan ikke gøre for det.

  Også højt på listen: Ejendomsmæglere, som omtaler haver som “ugenerte” frem for “ugenerede”. Lækker villa med stor, ugenert have. (Med andre ord: smid bare toppen under solbadning, haven ka’ ta’ det… )

  Alt slik appelsin sender I bare sydover til mig. Hvis I nogensinde lykkes med den plan, så dør jeg af sult! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *