
Vi synes nok allesammen, at vores mors mad er den bedste. Vi er vokset op med det – det har været brugt til hverdag, fest og alle tænkelige anledninger der imellem.
De sidste mange år, i vores familie, er det dog vores far, som har overtaget tjansen i køkkenet. Og det gør han virkelig godt. Vi har også haft hans opskrifter oppe på bloggen her.
Tarteletter er dog stadig mors domæne. Så vi fryder os, når det enten er jul eller påske – for så er det tartelettid. Og mor er mesteren i denne disciplin.
Har du lyst, at gøre hende kunsten efter kommer er en opskrift.
Du skal bruge:
Tarteletter:
Kyllingebryst skåret i mindre tern
Hvide asparges, samt lidt væde fra glas/dåse
Friske grønne asparges
Piskefløde
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Kyllingbrystet steges i gryden, til det er gennemstegt. Dernæst tilsættes hvide asparges, lidt væde fra dåsen, fløde, samt salt og peber. Når retten er kogt igennem tilsættes de udskårede, friske grønne asparges, som kun lige skal koge op, så der stadig er lidt bid i dem.
Sovsen kan jævnes let, hvis man synes, den bliver for tynd.
Velbekomme!
2 Comments
Simone
Årh hvor ville jeg ønske at jeg havde godt af at spise sådan en omgang tarteletter! 😀 Det ser virkelig lækkert ud!
Simone
Microcut.dk
venterpaavin
Ja, det ville være super godt, hvis det var en rigtig sund ret 😉
– K