A,  antivoksen,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  jeg glæder mig

Upassende grin, dårlige gener og ost i uanede mængder.

Så blev det sørme marts! Med solskin og venindebrunch i vente, her til morgen. Så dejlig en start.

Forårmåneden har jeg (som så mange andre) glædet mig uhyre meget til, at få startet.

Jeg kommer først nu i tanke om, at jeg også må få flettet mit månedsindlæg sammen, for der er mange mægtige rare ting i vente – jeg synes nemlig, at det er hyggeligt at læse Jer andres, så forsøger altid selv at lave et. Bliver bare aldrig en haj til at gå op i det med datoer, det er tydeligt – hverken K eller jeg er særlig gode til det med det, og jeg er imponeret over vores “Spørg din søster”-føljeton har formået, at datosættes og huskes i et halvt år, uden udsving. Det er altså virkelig ikke vores stærke side.

For igår faldte K og jeg i at lave et sniksnak-fællesindlæg i stedet, og idag vanker der naturligvis ugens vanlige mandags-opsamling. Så martsindlægget må være næst på listen.

Nu vil jeg hvertfald rulle fraklippene ud fra de sidste 7 døgn, og jeg håber I vil kigge med.

Jeg fik fx.

.. tøsehygget med sødeste E, med tapas og lokalhistorisk foredrag. Virkelig hyggeligt, og med ca. 30 minutters massivt grineflip – selvfølgelig under selve foredraget, hvor vi slet ikke kunne få luft, tårene triller, og man virkelig forsøger at skjule det. Går den slags aldrig over?
.. besøgt barndomshjemmet før aftenvagt, hvor K havde svinget romkugler sammen, og snakken flød.
.. læst “Skyggebokser” i et hug. 2 timer og en pose lakridser, så var den til ende – og var ligeså spændende, som jeg håbede, efter forfatterforedraget først på måneden.
.. kreahygget hos K, spist ost og slåsset med brugsanvisninger. Kan vi have et fællesgen for ikke at fatte dem?
.. været i Zoo i blæsende solskin, før søndagsjob.
.. hoppet i DalleValle-buffe med søster-damerne, hvor håndholdte brie-bidder altid værdsættes.
.. trakteret kollegaer med slikkepinde.
.. budt Skægaben på takeaway med rigeligt mayo, og set Little Nicky.
.. inviteret kommende fødselar-veninde til formiddagskaffe, og hyggesnakket om alt og ingenting.

Håber, din marts-uge nr. 1 også kommer godt fra start!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *