A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  inspiration,  jeg glæder mig

Marts-listen

Marts – forår, blade der springer ud, vanter der forbliver i tasken og lysere aftner. Kan I mærke, det bliver godt?

Jeg har hvertfald glædet mig – om ikke andet, så har selve ordlyden en placebo-effekt. Dertil har jeg også en håndfuld dejlige planer, som jeg glæder mig til hver og en af.

Jeg skal nemlig blandt andet bruge marts på at:

.. i selskab med K, fejre vores veninde’s 34. år, med brunch og tøsesnak i timevis (dette punkt ordnede vi med bravour igår – virkelig sjovt og hyggeligt).

.. i sommerhus i den kommende weekend, ink. vin-hygge, brætspil, udflugter i nærområdet, og gullash på komfuret.

.. til åbningsfest af ny udstilling d. 27. med Lille E på Kunsten.

.. med hele familien ind af se “Oprør” på Aalborg Historisk Museum – vi mangler bare lige, at folk får planer på plads, så vi kan booke en lørdag – jeg håber sådan, det lykkes, for det lyder virkelig spændende.

.. ind at se “All Shook Up” med K d. 11, på det Hem’li’.

.. på sviptur til Århus med Skægaben d. 19.-20. – en overraskelsestur, jeg fortalte om her, og som jeg glæder mig helt vildt til. Teater i improkategorien, vennebesøg og tons af cafébesøg, holder altid.

.. besøge de gamle og måske lokke hende moar med på inspirationstur i Plantorama.

.. spise lækre og billige bagels på Baco med E i morgen.

.. finde en dag at holde vinaften med yndlings K – det skulle kunne lade sig give sig, tror I ikke?

.. bestille mad fra Maxi Grill, fordi Skægaben bare må prøve deres burgers, og at jeg har luret at man kan få en grillkylling med agurkesalat for en Vejgaarddollar. Total favoritret!

.. tage til endnu et lokalhistorisk foredrag her d. 26.

.. finde en “ny” brugt cykel, da den gamle har givet op. Hader altid at bruge pengene, men finder jeg en der er god og flot, er det altså også skønt at få en i bedre form.

.. opleve Museum Østjylland i Grenå – har du i øvrigt nogle andre tips til den by, så giv endelig lyd.

.. måske inviterer alle de søde dame-familiemedlemmer ud på boller og kaffe, nu pladsen er til at have fuldt hold – det kunne være rigtig hyggeligt, og lovede dem i julen, at de skulle se Dukkeboet, når det blev forår.

.. til bogcafé på biblo d. 18 – det kan kun blive godt.

.. og dertil kommer der alle de spontane venindedates, Zoo-ture, cafebesøg, visit hos de gamle og aftenvagter, som uundgåeligt altid regner ind fra højre – man kan jo håbe, nogle af dem bliver i godt vejr.

Hvad skal du monstro, her i marts?

4 Comments

 • Louise M

  Skønne marts planer; jeg er også helt vild med inspirationsture i Plantorama og grillkylling med pommes frites?

  Ellers byder marts for mit vedkommende på koncert, biograftur, besøg hos og af venner og masser af selvforkælelse i form af Klangmassage, zoneterapi og japansk lifting. Aaah??‍♀️

  God solskinsonsdag til jer☀️

  Kh
  Louise

 • Piskeriset

  Det var dog virkelig mange skønne ting! Bliver næsten helt svedt på dine vegne 😀

  Min marts er lidt rodet, men det bliver blandt andet til svigerfars fødselsdag senere i dag, mødes med venner flere gange, spille brætspil, spille computer med gemalen (udvidelse til yndlingsspil udkommer om en uge!), drikke gin & tonic og forhåbentlig holde ferie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *