A,  anbefaling,  der er altid noget at fejre,  inspiration,  smukt

Støt lokalt, anbefaling (nul reklame) #2

I forrige Støt lokalt-indlæg, var det tre lokale takeaway-steder, der fik (ikke-sponsorerede) rosende ord med på vejen, og denne gang er vi i en helt anden grøft. En blomstergrøft, faktisk – men en top moderne en af slagsen, med de skønneste buketter, du kunne tænke dig – og de kan plukkes hele døgnet, så længe du har husket dit dankort.

Blomsterbutikken der har kreeret en sådan “grab and go” automat, hedder ‘Blomster By Rosenkjær’, og ligger på den livlige Hobrovej i Aalborg. Udvalget skulle være stort og lækkert, og særligt i disse tider hvor en del påskefrokoster/fødselsdagsfester/mærkedage er sat på hold (og hvor det måske er ekstra oplagte at sende ens kære en tanke generelt), er det en herlig mulighed for at gøre dette og samtidig støtte lokalt.

Til tippet her må retteligt tilføjes, at det stammer min søde svigermor, der er helt ekset med ideen, og i automatens korte levetid på et par år, har været forbi den adskillige gange i alskens anledninger, hvilket vi herhjemme også har nydt godt af.

Som modtager, er jeg altid blevet helt benovet og forelsket i hver eneste buket, som altid kommer smukt sammensat og frisk – buketten ovenfor holdte lige knap tre uger, hvor der blev knipset og pillet lidt fra ind imellem, men først efter 13 dage hvor den ellers stod i fuld flor.

Tjek evt. Butikkens instagram for inspiration.

Har du sendt nogle søde ord, småting eller blomster, til nogens dørtrin i disse dage?

2 Comments

 • Madame

  Hvor er det dejligt, at man kan købe buketter på denne måde! Vi må støtte alle vores lokale.
  Vi bruger meget take away-mad fra en thairestaurant i Frederiksværk, som aldrig har haft så travlt som i øjeblikket.

  • venterpaavin

   Uh, lækkert. Vi er ked af at vores favorit vietnameser er kriseramt og lukket i disse dage, kunne godt bruge en gang friske forårsruller 😀
   Og ja; det er nemlig en rigtig smart blomsterordning?.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *