A,  anbefaling,  dagens humør,  tilbageblik,  voksenpoint

Fem fiskefiletter, forkælelse og friterede fjolser.

Godmorgen mandag og vejr, der matcher klicheen.

Er der også på foruroligende vis skiftet vejrstemning natten over, i dit nabolag? Her begyndte regnen for alvor ved midnatstid og har ikke holdt pause, ej heller siden jeg kom hjem. Og app’en siger, at det skal vi vist vænne os til, de næste dage – øv. Men planterne skal vel også ha’ lidt at drikke – det huer sgu bare ikke mig og min opbygning af farmer-arme

Så i det grå Aalborg, kæmper jeg pt. en brav kamp med at få øjne, efter en lille lur post nattevagt. Heldigvis har K netop spurgt, om vi skal drikke en sjat kaffe, og er helt sikker på, at hendes selskab helt sikkert er kuren mod lidt halvtrætte øjenlåg.

Inden da, vil jeg dog lige dele “ugen der gik” med Jer, som jeg plejer.

Her fik jeg fx:

.. inviteret Skægaben på date i Sæby. Jacob’s Fisk kører med ca. 50% på takeaway-menukortet, kontra de vanlige restaurantpriser, men der er ikké sparet på noget som helst.
.. og med 19 grader, rigelig afstand mellem de andre havnegæster, nysgerrige måger og bare ben i sommerkjolen, kunne det ikke være bedre.
.. haft Pops og Lille E til virkelig hyggelig havefrokost, hvor far gav lækker mad fra Bogø..
.. og lærte mig at dræbe mælkebøtter med manér. Måtte lige sms’e ham ligsækken, efter en times arbejde.
.. blevet forkælet med takeaway i sofaen og bla. spist Donald Trump.
.. faldet over en sweatshirt på nettet, som ville klæde Skægaben, og fik således brugt det sidste dognutpapir. Han blev heldigvis mægtig glad.
.. gået et par timers tur med K, og vendt hjem til choko og kaffe i haven.
.. kigget på gamle rejsebilleder, og savnet da Italien kun blev forbundet med parmasan-skåle på hvert et bord, smukke damer, comosøerne og lækker vin.
.. været på besøg hos verdens sødeste mor og far, for første gang siden startmarts. Og selvom det var topskørt slet ikke at hjælpe med mad og service, som vanligt, var det SÅ fantastisk hyggeligt. Både K, E og jeg er der 3-4 gange hver månedligt, og vi savnet det alt sammen helt vildt, trods de mange udendørs-hygge aktiviteter, vi har lavet løbende.
.. blevet lidt ekstra forelsket i Skægaben, der både har bragt mig 22.45, samt hentet mig 8 timer senere, og selvom han skal møde kl 7, stadig svingede forbi tanken på vej hjem, for at kunne lægge min elskede salty-peanutbar til mig på natbordet
.. kørt aftenture i det ganske land, for at se solnedgangen
.. trakteret Svigermor og Stedsvigerfar, som skulle være med til at afprøve den gasgrill, som de forærede os i indflyttergave. Og den virker, skal jeg hilse at sige, og de portionsanrettede platter faldte i god jord.

Hvordan har du fordrevet ugen? Nået at nyde solskinnet?

2 Comments

 • Madame

  Dejligt at læse om din uge! Vi har nydt det smukke vejr og været på lange vandreture. Men vi savner at være sammen med familie og venner. Nu er det regnvejr, og det glæder haven, som var blevet frygtelig tør.

  • venterpaavin

   Det var der også her, og regntønden var tom, så mon ikke det er godt for noget, med det regn 😉
   Dejligt at høre, I også har fået udnyttet både tid og solskin i bedste stil.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *