der er altid noget at fejre,  hurra,  Jeg glæder mig til,  Jubiii,  K

Tænk, at man kan savne smørrebrød

Idag skal A og jeg på cafe! Nøj, hvor har vi glædet os. Ikke, at det ikke har sin charme med en masse hjemmedates og filterkaffe i kopperne. Det er bare ikke helt det samme. Sidst vi sad på cafe var dagen før, at det blev meldt ud at landet lukkede ned. Vi havde netop aflyst den aftens teatertur, selvom den var længe planlagt og min julegave fra A. Det var dog tydeligt, hvor dette coronalir bar hen ad, og vi er ikke typerne som tager let på lige den slags.

Men nu bliver der lukket op – stille og roligt. Med afstand, håndsprit og en masse mennesker, som gør deres bedste for at passe på os, der bevæger os ud i samfundet. For vi har savnet. Som de byhøns vi er bliver det dejligt med lidt cafebesøg, koncerter, teater, biblioteketer og hvad ellers der ender med at lukke op over det næste stykke tid.

Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal tænke, men lidt forsigtig optimisme er altid godt! Og så er der forhåbenlig stadig smørrebrød og kulsort kaffe på menuen, når vi kommer rullende ind. Jeg krydser hvertfald mine fingre og glæder mig.

Hvad med jer? Skal I ud? Er der nogle simple glæder I har savnet?

8 Comments

  • Mette Ellekjær Jørgensen

    Ja, biblioteket. ? jeg glæder mig SÅ meget til at skulle på biblioteket senere i dag, efter endt online undervisning. Især lydbog til bilen har været savnet ?

  • Karin Abildhauge

    En Cafe Latte – lavet på den helt rigtige måde, altså ikke bare et tryk på en knappe, næh nej. Det skal være helt fra bunden, og med meget milde bønner. Ja, noget tynd pjask for dem der godt kan lide en expresso, men jeg beder altid om den store, og kun med 1 shots hos Expresso House, og det skal være uden sukker. Så er jeg solgt.
    I min lille by åbnede Expresso House i februar 2020, så nu skulle jeg ikke udenbys for at få den rigtige. Vi har da andre steder der laver fra bunden, desværre smager den bare for brændt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *