A,  afslapning,  der er altid noget at fejre,  folk er freaks,  snaksnak,  tøserier

Håndværker i kjole, burger i solen og rock til roseén.

Så løb endnu en uge afsted med mig – denne gang en hurtig en af slagsen. Der har været smæk på det gode selskab, shoppegenet, familiehygge og vinglassene, men også uendeligt ævl om døde mink (så, er det emne gennemsnakket, tak), havearbejde, der gav uvelkomne vabler, og en smuk fletkiste, der kørte ud i en rapsgul horisont til lyden af kirkeklokker.

For, som bekendt, er livet ikke rosenrødt, men selvom at fredag bød på en begravelse – som jo altid er sørgeligt – smilede jeg stadig over, det fine i, at Skægabens søde, stædige, og højtelskede rabenskralde af en granmoster, nåede de 86 og fik lov at sove ind i sin egen seng, efter kun fire måneder på plejehjem. Det er da godt klaret, for et liv, synes jeg.

Men nu til filmrullen, som jeg selvfølgelig lige tømmer for forrige uges fraklip, før jeg starter min mandag op.

Jeg fik bla.:

.. bestilt “du er min bedste ven og hjælper”-tapas til Skægaben og jeg, og knækket hul på den store, flotte 1,5 liters rosé.
.. efterfulgt af bobler og SOAD.
.. haft K forbi til smørrebrød.
.. læst i barndomhjemmets have.
.. og spist burgers ala Pops. Så lækkert!
.. shoppet nye sommerkjoler (på mirakuløsvis fandt jeg tre smukke kjoler i 38, og nedsatte nittebelagte sandaler i selv samme størrelse, uden at give op, få spat og gå tomhændet hjem. Utroligt!) og spontant rendt ind i veninde, hvorfor vi straks endte på Baresso.
.. lignet en håndværker, med udsøgt smykkesmag. Og kjole.
.. og blev derfor trøstet af Skægaben via denne.
.. fået før fri, af sød kollega, fordi vi var færdige i god tid. Sker ALDRIG i den her branche. Vi har ikke en gang pause at spise i. Simpelthen så skønt og sødt af hende, at sende mig hjem, der mødte først ind af os.
.. fået restekage fra Svigermors jubilæum, jeg ikke kunne deltage i pga. aftenvagt.
.. spist godt i selskab med K.
.. nydt de smukke omgivelser omkring Lindholm Høje, til “gravøl”.
.. haft sødeste E og sødeste svoge T på søndagsvisit før vagt. Tiden gik som altid, alt for stærkt.

Hvordan gik din uge?

4 Comments

 • venterpaavin

  Haha, ja; det er utroligt hvad man kan formå at overkomme på en højhellig torsdag?. Vil såmænd gerne vise det frem, men det er ikke noget særligt – vil dog altid gerne efterkomme en forespørgsel ??

  – A

 • Madame

  Du har fået lækker mad kan jeg se. Og tillykke med de nye sommerkjoler og sandalerne. Jeg bliver også helt nysgerrig efter at se, hvad du har købt 🙂
  Så fint at se tallerkenen i Blå blomst som også har – arvet fra min mormor.

  • venterpaavin

   Blå blomst er så smukt; dejligt at dit også har affektionsværdien med i hatten 🙂
   Og uha, jamen så må jeg da hellere få knipset et par billeder ?. I er søde.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *