A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  Hvad med dig,  jeg glæder mig

Noget om en kageskala, selskabsløvens glæder og blikfangsblomster.

Godmorgen og glædelig mandag – en fridag for mit vedkommende, og jeg klager ikke, efter en søndagsvagt igår.

Jeg har en pakke der venter på posthuset, et køleskab der mangler væsentlige delelementer for at kunne konstruere måltider, samt en hyggelig aften i vente, sammen med en håndfuld søde damer fra familien.

Som K nævnte i sit sidste indlæg, der kom for et par dage siden, er der godt gang i hendes garnshop, og da familien har store nørklere i blandt, der holder Strikkeklub, har vi engang i mellem hægtede os med på det gode selskab, selvom vi hverken hækler eller strikker. For K har tit nogle lækre sager, at vise frem på forspørgsel, og jeg – der intet nyt, lækkert garn at vise frem, er bare vildt god til at drikke kaffe, og det tæller også. Det kan kun blive hyggeligt!

Resten af ugen står pt. på noget tøsehygge, damedate med min Mor, fornem fejring af StedSvigermor, og et smut på Kunsten for at se deres nyeste udstilling, fra d. 8/10, og hvad der ellers ender med at byde sig.

Først og fremmest synes jeg dog at jeg vil kigge tilbage på ugen der gik, og den kommer her:

Jeg fik fx:

.. besøgt barndomshjemmet, som altid hitter.
… fået en ny favorit til listen, en overset børnefilmsperle fra 1994.
.. været vildt imponeret over, hvor pæn min buket fra forrige lørdags stod en uge efter.
.. stadig konstateret at brownie er overvurdet i min bog, da sød kollega rakte mig et stykke, men brandvarm americano er altid en ledsager der kan peppe enhver dessert op, og kage er jo kage. Denne her var bagt til perfektion, men det er stadig en af de kager, der bare altid ender på en jævn 4’er her. Hvad mener du?
… besøgt sød veninde og afleveret den sidste babytrøje i rækken, til det dejligste lille væsen.
.. haft min far til hverdagsfrokost og “Piger i trøjen”.
.. og K forbi til en lille kop kaffe. Eller kiffe, som vi siger.
.. holdt nattevagten kørende på e-numre.
.. haft to søde svigerfamilie-hold på besøg til portionsanrettet frokost, og et til kaffe med små rør-kun-din-egen-snacks.
.. og søde gæster, er vi begge glade for herhjemme. Min besøgsrate i Dukkehuset har ramt fem i denne uge, og har haft to “ude i byen” kan jeg se, nu jeg lige sidder her og lurer billeder. Det er så dejligt, man har så gode mennesker i sit liv, der afser tid til en, og idag er det skønt lige at lade op et par timer solo, før næste rul godt selskab.
.. holdt fantastiskhyggelig fødselsdag, som mange af Jer læste med på igår. Sikke søde kommentarer, det indlæg har fået – tusind tak for dem, det gør mig så glad, når ens egen glæde formår at skinne gennem skærmen.

Hvordan er din uge gået? Har du – modsat mig – efterårsferie?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *