A,  brok,  dagens humør,  kender du det,  yumyum

4 stykker kage, 3 skålefulde guf og 1 af dem med mokka, tak. “Ikké fordi vi har lyst, men kun fordi vi trænger”, ikke?

Så er sommertiden ovre, “normaltid” tilbage, D-vitaminglasset indviet og vi ringer ind til den sidste oktoberuge. De seneste dage har der dog været så gråt, at det såmænd hverken gør fra eller til – eller er det bare mig? Synes simpelthen det er somom nogen har glemt, at tænde for lyset udenfor.

Tager vitterligt konstant mig selv i at famle efter telefonen i tasken, for at skrue op for lysstyrken i mit liv, for sekunder efter at indse, at den funktion altså ikke gælder til himlen. Øv. Man kan jo nærmest ikle vågne op, med sådan et lag dis over hjernen. Og vi er ikke engang nået til det værste hvad mørke angår, det ved jeg jo godt.

Heldigvis har en del hygge vundet indpas også, i takt med gråvejret, her i ugens løb, og der har jeg for første gang mærket suget af, at glæde mig til jul. Det kommer nemlig også altid, med årstiden her.

Min uge gik med, at jeg bla. fik:

… inviteret mig selv (og Skægaben) på aftenskaffe hos de gamle, med dertilhørende hygge, fodbold og valgfri flødeboller – jeg går med mokka.
.. nydt ugens smukkeste dag med Lillesøster E, cæsarsalat og lidt kalenderpakke-shopping før en aftenvagt.
.. holdt Halloween før tid, da jeg skal på job den dag og Skægaben på herre-“sove-i-shelter”-tur med en kammerat i næste weekend, hvor det reelt er tid. Der blev hørt Halloweenplayliste, skåret græskar, bagt græskarkage og set familiegys – total “uhyggeligt”.
… haft den søde far til frokost.
.. og sørget for lidt sødt, til Robin Hood. Elsker altså Disney Plus, og vores far bliver heller aldrig for gammel til en klassiker.
.. været til foredrag sammen med K, hvor charmerende og dygtige Torben fortalte om sit liv og virke. Så god en aften!
.. fået en kæmpe (og meget lækker) bountykage-bar af stedsvigermor – ok, to styk faktisk, kun til mig – fordi Skægaben ikke er en kokosmand. Tak for det! De røg nemlig uden problemer ned under min kyndige supervision – perfekt til fredag og lørdags-vagt guf.
.. fejret beboer på job.
.. og i mit stille sind også fejret, de nu kun to mrd til juleaften, netop samme dag. Det sørger far eller Lillesøster E altid for, at smide den månedlige reminder på, inde i familiens fællessamtale, der bobler døgnet rundt hele året.
.. blevet forkælet af kollega med chokolade og nødder der røg fra taskegemmerne til personale-porcelænet – “ikke fordi vi har lyst, men fordi vi trænger”, som hun så klogt citerede. Den er godtaget her!
… haft den hyggeligste filmaften med K og Mini, der havde inviteret mig og Skægaben til snolder og “Mænd og Høns”. Sær, sær og sjov film.

Har der også været gråt i gråt i din uge? Gør det noget ved dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *