A,  afslapning,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  junk,  tilbageblik,  VinSvin

En uge med Haribo, Katjes og Toms, dårlige tabere og tømmermændskoma.

Brrrh!

Er du også vågnet op til et tæt, tyndt frosttæppe over dine fortovsfliser?

Det var da vist ikke et sekundt for tidligt, jeg fik den Hövding, der (måtte sgu lige ind og lyngoogle deres guide nu her, for at tjekke om man må i føre sig hætte/hue med den om halsen – det er heldigvis en mulighed, for selvom jeg ligner en sur dreng med deformt hoved, når jeg har sådan en på, bliver mine ører formentlig tøsesure, hvis jeg nægter i det vejr).

Krydser dog fingre for, at verden er nået at tø lidt op, før jeg skal cikle i aftenvagt, og I kan jo passende lige se ugens fraklip, i mellemtiden.

Jeg brugte bla. dagene på at:

.. fejre julefrokost d. 28, sammen med 6 af de søde fra “10 mands-boblen”, som plaster på såret for de to store på vores fars og mors side, der ikke blev holdt.
.. der var både skøn julemad, velkomstdrinks, hyggesnak og drilleri i rå mængder og der manglede ikke noget.
Resten af familiens “gamler”, et par af Skægabens kammerater og mine veninder i Århus og CPH, som jeg vanligvis bruger tid med i denne måned, fik tilgengæld et lille julekort, som heldigvis nåede frem mellem Jul og Nytår. Var overrasket over den øjeblikkelige, meget søde respons fra folk, som synes det var rigtig hyggeligt.
.. nydt den sidste omgang julelys og gran i gågaderne med en iskaffe-gåtur før aftenvagt.
.. og leet lidt over, hvor skægt/semibelastende det egentlig var at bo i opgang.
.. rost Skægaben for hans evne til at opspore kringle-fyldt Clickmix-pose.
.. kommet på spontant “godt nytår”-besøg hos K, inden to-mandsfesten derhjemme gik i gang.
Det blev i øvrigt en rigtig god en af slagsen!
Skægaben og jeg fik spillet både rigtige og hjemmestrikkede spil (bonusinfo: Skægaben i bliver topfrustreret over, jeg kan vinde i Vildkatten – som det eneste spil i verden),
hørt et væld af lp’er (her et lille udvalg),
samt spist utrolig lækker fire retters, hygget, sunget ulidelig højt med på youtube hits og set fyrværkeri (ham: ovenud begejstret, mig: rædselslagen og fascineret).
.. Og nå ja. Drukket os en hovedpine til. Et par flasker rødvin, et par flasker bobler og diverse drinks blev det til, men heldigvis var 1/1 reserveret til tømmermænd og filmdag. Vi stod op ved en 14 tiden og lå der hele dagen og så Indiana Jones nonstop – perfekt dovent og hyggeligt.
.. Smilt hver gang, jeg har taget en ny gave fra stablen i brug.
.. haft Lillesøster E og Svoger T til hyggelørdag. Det må vi gøre endnu mere i det nye år, for det er altid en kæmpe succes – ja, selv når Skægaben og T har gang i Playstationen og får helt spat, når det går ringe, er stemningen stadig i top.

Hvordan er din nytårsaften gået? Kom du festligt og sikkert ind i det nye år?

4 Comments

 • Birgitte B

  Godt nytår 🙂 vores var stille og roligt og super dejligt at kunne gå ind i min egen seng, da gæsterne var taget hjem. Og 1. januar gik med at rydde op og slappe af foran tv’et. Ganske som det plejer, haha… Kh. Birgitte

  • venterpaavin

   Det lyder dejligt – Skægaben holdte også de fleste fester, da vi var yngre, og det var så skønt, klokken 6.15, bare at svinge ind i soveværelset, fremfor at gå hjem 😄 Tilgengæld skulle man så finde hjem med tømmermænd dagen efter, uden at kaste op, de 4 kilometer med bussen.

   Godt Nytår til dig også 💕

   – A

 • Madame

  Sikke dejlige dage du har haft her omkring nytår! Så smukt bordet er dækket til julefrokost – og hyggeligt med spil og lækker mad. Her hos os var vi bare os to alene nytårsaften med vare kat Hanibal, der var bange for nytårsfyrværkeriet (det blev ved til klokken 5!).
  Rigtig god nytår

 • venterpaavin

  Ja, vores mor har godt nok sans for det med borddækning 😍.

  Lyder til I også havde det dejligt – Nytår for to skal man ikke kimse ad👏🏻🎉!
  Rigtig godt nytår til du, og katten med.
  – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *