anbefaling,  hurra,  inspiration,  K,  mere af det,  nice,  Seje damer,  smukt,  snaksnak

Seje damer på instagram #2

Jeg bruger efterhånd meget tid på instagram – sådan er det, når det lige pludselig er der man skal tjene en del af den løn, man engang håber på at kunne hæve. I den forbindelse er jeg løbet på så mange seje damer, som har gang i vanvittig mange sjove, smukke og inspirerende projekter – nogle er kreative, andre har øjne for fantastiske skønheder og de fleste er fulde af fabelagtige ideer.

Jeg vil derfor præsentere jer for nogle af dem, som jeg finder på min vej over det næste stykke tid. Det kunne jo være, at I også havde brug for noget inspiration, noget nyt lir eller noget helt tredje. Jeg håber i hvert fald, at du har lyst til at følge med. 

Andet skud på stammen er Skandimama.

Skønne, hyperkreative Karoline, som altid giver en lyst til at hæve husholdningsbudgettet, rippe alle hobby/stof-butikker i byen og tage et år orlov fra ens ægte liv.

Fra sin instagramprofil, blog og YouTube-kanal viser et ton af spændende projekter – og får med sin charme og fantastiske formidlerevne alt til, at se sjovt og legende let ud.

Hendes talenter rækker langt – men jeg er særligt misundelig på hendes evne til at sy og de helt åndssvagt fine møbler hun får tryllet frem. Hun har seriøst et lyserødt skab med påmalede frugter. Jeg er ved at dåne ved tanken. Ellers er der porcelænsmaling, klip&klister, strik, stoffarvning, upcycling af tøj, projekter til børn og tusinde andre ting på programmet.

Generelt minder hele hendes tilgang til det kreative – og måden hun bruger kreativiteten på – om vores mor og vores barndomshjem. Ikke at det var helt så fremme dengang – men det at have sine børn med, at sy tøj til dem – og bruge hele og halve dag med familien i kreativt øjemed, det er noget vi virkelig har nydt godt af som børn.

Så mangler du noget inspiration, lidt farver eller en guide til alt muligt helt fantastisk i dit liv? Så kig forbi hendes profiler – de kan virkelig noget.

Find Skandimama på Instagram, Blog & YouTube.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *