A,  åh nej,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  smukt,  VinSvin

4 x slikalarm, smuk og farlig øl, og vildfarne børn.

Overhalet indenom af egen dovenskab og et ‘lettere’ tungt hovede (tre flasker Valentins-vin og et par halv liters øl, var åbenbart lige overmodigt nok, når man er blevet så gammel, at ens hovede er på eksplosionsgrænsen dagen efter, selvom jeg kun havde indtaget hvad der engang var en “forfest-mængde”, før det rigtig skulle gå i gang), kommer mandagens “ugeglimt-indlæg” lige med en dags forsinkelse.

Vågnede kl. 04.54 og tænkte: “Forhelved. Ikke igen! Lærer du det aldrig? .. og hvorfor har jeg egentlig ingen søsygetabeletter på lager, til den her adfærdsvanskelige del, af min personlighed?”

Det var ellers en ganske skøn af sin slags – ugen altså – med dejlige mennesker, rolige nattevagter, plusgrader og nyheden om flere vacciner, på vej – vi må håbe den gode stime i alle henseender holder. Uden tømmermænd, tak.

Jeg fik fx:

.. spist byens største og – med garanti også bedste – pariserbøffer og drukket en pils, sammen med vores far, som en del af hans fødselsdagsgave fra forrige måned.
.. haft lyst til at følge den sødeste lille Dublo-pige hjem.
.. haft en fantastisk hyggelig aften hos K, hvor Skægaben og jeg var til “Underlig Filmklub”, hvor Brigsby Bear var på skærmen denne gang.
.. været skuffet over Wordfeud.
.. scoret skålens dobbeltskolekridt hos Lillesøster E.
.. vi havde en virkelig hyggelig, sjov og afslappet dag, hvor vi bare hyggede, gik tur i solskin, så Disney og sladrede i 6,5 time, og den slags dates elsker jeg.
.. glattet hår! Shit, det har jeg nok ikke gjort siden jeg var.. 25? Tilgengæld var det et must fra jeg var 18-23.
.. spist bøf/bearnaise-creme og spist slik derhjemme.
.. købt en lille gourmetpakke til Svoger T., som Skægaben gav ham på “Playstation og rundstykke”-hyggedag.
.. og en anden slags, til K og mine’s forældre, der havde 43 års kærestedag søndag.
.. haft K til kaffe.
.. vi startede kærlighedsfejringen herhjemme, helt uden at ha’ kærestedag, men bare fordi vi ku’. Så kl. 14, gik vi ombord i øl til AaB-kamp.
.. og gik videre til forret, smuk vin og stylish snacks.
.. og pæne øl! På 8%
.. og gik over i playliste-skråleri, rødvin og tapas. Og flere bobler. Åndssvagt hyggeligt, dumt og lige som vi kan li’ det herhjemme.

Hvordan var din uge? Og fejrede du Valentin, bare fordi der var en undskyldning for at være lidt sød og spise godt?

2 Comments

 • Madame

  Hvor er I gode til at hygge jer! Jeg har gået nogle lange ture – i dag blev det hele 10 kilometer ud til Kattegat og tilbage igen. Og så får jeg set en del tv i disse corona-nedluknings-tider, hvor man ikke må gå på café.

  • venterpaavin

   Årh, sejt – det er godt gået!

   Jeg har også endt med at se mere TV, fordi jeg er mere sammen med Skægaben og han eeelsker TV, både sport, film og serier😂 Jeg tænder ikke for det medmindre jeg har tømmermænd og bor på sofaen, eller ser en film med en gæst en sjælden gang i mellem.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *