brok,  Hilsen Suresen,  K,  knap så nice

Send mere tid!

Jeg ved godt jeg ofte bitcher over, at skulle lave lektier, være i skole og alle de der kedeligheder, men i dag var ekstra ulideligt.
Der er ikke noget, der kan få mig til at føle mig som en større idiot end 8 timers kemi på c-niveau. Altså det allerlaveste niveau. Jeg føler at jeg læser et fremmedsprog, mens min korttidshukommelse er skruet ned på 0,8%.
Jeg har aldrig været god i skolen, men har heller ikke decideret haft nogle reelle vanskeligheder – udover motivation og disciplin.

Var du god og flittig i skolen? Eller måske bare en af delene.

Jeg har talt alle mine skoletimer – eksklusiv forbedrelse – ud, og jeg har 36 timer ugentlig + min ny opstartede virksomhed, som løber løbsk på den mest skræmmende og vinderlige måde. Det hjalp på en måde lige på idiotfølelsen – jeg er ikke både dum og doven. Jeg har rent faktisk påtaget mig en del mere jeg lige havde regnet ud. Jeg trods alt kun vant til en deltidsstilling – ikke fuldtidsstudie og 20+ timers job ved siden af.

.. men der er vel kun et par måneder tilbage, så kryds lige jeres fingre for at det hele lykkes i sidste ende, så jeg ikke skal bruge resten af mine dage på at få den forbandede studentereksamen.
Jeg har nemlig været igang i næsten tusinde år (okay, 15 år i år, tjekkede det lige i skolens interne system) – det kan du læse mere om i denne lille føljeton fra 2018, hvis du orker det.

Nu vil jeg nyde en arbejdsaften, før endnu en skole/arbejdsdag inden ugen starter forfra igen.

God weekend!

5 Comments

 • Agnethe

  Du er simpelthen SÅ sej og hvor er det fedt at forretningen tager fart! Er sikker på det nok skal gå altsammen 😊
  Jeg har heller aldrig forstået et kuk af matematik, fysik og kemi, så ret hurtigt vidste jeg, at jeg skulle gå den sproglige vej men endte som erhvervsjurist (halv jurist/halv økonom) min tal-dumhed til trods… sådan er livet så forunderligt!

  • venterpaavin

   Sejt! Det er godt gået – men nej, man ved aldrig hvad tilværelsen bringer😁
   Havde aldrig troet at min lille forretning skulle have travlt helt fra starten, man bliver overrasket og det er nok en del af fornøjelsen🤔😃

 • Tine

  Det er simpelthen så sejt gået, og du kan tro jeg hepper lidt ekstra her i slutspurten! Det er så fedt, at din virksomhed kører så godt -det har du virkelig fortjent! 🙂

  Jeg har egentlig altid godt kunnet lide at gå i skole, men troede 100% at jeg skulle arbejde med sprog/litteratur/whatever – jeg havde slet ikke set det komme, at jeg pludselig er blevet ret interesseret i biologi, i forbindelse med min uddannelse! Der skulle også støves noget meeeeget gammel viden af, hehe. Jeg vil gerne lære mere om mit fag, men er helt overordnet tilfreds med at være færdig med at gå i skole. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *