A,  dagens humør,  kage,  kender du det,  Nyt køb

Fire stykker kage, irrationel vemodighed og et stort “nej tak”.

Godmorgen og glædelig solskinsmandag.

Fik I også et læs sne igår, hvor end du mon bor? Ved hvertfald, Århus-egnen gjorde, da Skægaben sov hos en kammerat der, og kørte hjem ved middagstid, og det lignede vist mere januar end april, hele vejen op gennem motorvejslandskabet.

Her i Aalborg nåede det aldrig at ligge sig, men der var vitterligt sne eller regn, i en lind strøm, der piskede ned ligetil spisetid. Heldigvis var jeg en heldig loppe, og blev fragtet og hentet til og fra min aftenvagt, selvom det nu max havde gjort mig våd. Men hvis der er stabilt snefald eller regulær storm, er Skægaben i al almindelighed ikke helt vild med, jeg skal cykle, og der får jeg nogle gange et lift, hvis han tilfældigvis er hjemme. Igår var der det dog næppe glat, så det var bare mere på luksus-måden. Jeg klagede ikke.

Men nu ser vejrudsigten jo dejlig ud, og særlig fra torsdag og ugen ud, har vi noget at glæde os til heroppe – hvis det da holder. Det er formentlig lidt for tidligt at glæde sig, men min indre jubelidiot krydser fingre.

Selv sparker jeg ugen igang med en fridag og et besøg hos vores søde forældre.

Det slår aldrig fejl, og jeg kan lige nå et bad inden, der er afgang. I mens kan I jo se glimt fra ugen der gik, og de kommer lige her.

Jeg fik bla.:

.. rundet påsken af med manér, i selskab med svigerfamilien.
.. og onduleret de sidste rester af sammenskudskagen, sammen med en sød veninde.
.. og pillet årstidspynten ned for denne omgang. Bliver altid helt vemodig og synes det er synd for tingene, når de skal væk. Kender du det, eller synes du det lyder komplet fjollet?
.. haft besøg af far til frokost, hvor Skægabens sidste reele hjemmearbejdsdag blev lukket ned med solide pita’s fra PitaHouse. Åndssvagt lækkert!
.. haft et glædeligt gensyn med The Greatest Showman.
.. taget på udflugt med lækkerier fra tanken, på vej til Midtjylland, da Skægaben scorede en PS5 til afhentning der.
.. det blev derefter fejret med rødvin og hans hjemmelavede bolognese. Bedre dag fåes ikke, for den mand.
.. fået aftenvagtskage.
.. tænkt “nej tak”. Mega nej tak, faktisk.
.. nydt endnu mere mad fra Skægabens hånd.
.. set virkelig velspillet og velklippet teater fra Folketeateret. Det var akkurat som at sidde der selv.
.. fået skøn mad hos K og hygget til den store guldmedalje.
.. fået brugt min nye strikke sag så godt som dagligt. Garn fra Snirkelværket er bare det bedste og blødeste for en som mig, der er lidt kradsesart.
.. drukket kaffe af den fineste, nye kande, som Skægaben har købt. Vores guld Stelton har fået et slag og mangler 1/3 af tuden, så nu har vi reduceret den til tur-termo i stedet, og har budt den nye, fine her velkommen.

Hvad er din uge gået med?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *