A,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  ferie,  forkælet,  jeg glæder mig,  snaksnak,  VinSvin

‘Frysevenlig kage’-test, solid fejring (med ligeså solide tømmermænd) og sorte glimmer-negle.

Godmorgen og glædelig mandag.

Så er vi simpelthen igang med den sidste forårsmåned for i år, og jeg håber, ugens våde vejrudsigt, markere undtagelsen der bekræfter reglen, med en varm og solrig maj. De sidste par år, har den da hvertfald været væsentligt smukkere end enten en blæstense eller tropé-regnene juni/juli, som jeg gerne undværer. Om det lykkes eller ej, så krydser jeg hvertfald fingre for, måneden da i det mindste viser sig fra sin gode side, når vi bruger næste uge på Bornholm.

Jeg vil igen, i den forbindelse, takke for alle de gode tips, der er blevet leveret både her og på instagram – det har virkelig været så hyggeligt at skulle sidde og planlægge en ferie igen, hvor både fly, hotel, billeje og diverse udflugter skulle spille sammen. Det minder jo helt om normalitet, og jeg glæder mig helt vildt – så må man jo så leve med, at der bliver pillet lidt spontanitet ud af det, med alt det bordbookeri og et par lyntests, der uundgåeligt skal proppes ind, men det er jo det mindste problem, når alt kommer til alt.

Herhjemme tager vi dog allerede lidt forskud på ferieglæderne, da Skægaben og jeg tager på sviptur til hhv. Århus (fredag) og Odense (lørdag), bare for at få luftet os selv lidt – den slags giver altid plus på overskudskontoen – også om så det bliver med eller uden det dersens regn. Ellers byder ugen på hyggelig cafétur med Lillesøster E, besøg af Pop og måske noget søndagsfrokost med familien, så vidt jeg ved.

Heldigvis er Aalborg benået lige akkurat idag, før 7 dages skyllen når os, og jeg værdsætter planlægningen, der dermed skåner mig, når cykelturen til og fra aftenvagten sættes ind.

Først er dog lidt vasketøj, batteriopladning og småtteri, jeg skal ha’ taget fat på, og naturligvis lidt “ugen der gik”-resumé, der kommer her.

Jeg fik bla:

.. spist den mest perfekte ananas med K, da hun var forbi til en lille kop kaffe.
.. haft vores kære, havekyndige mor på sidelinjen som Chefgartner, inden Skæaben (daglig leder af haven) og jeg (haveassistent) skulle afsted, efter ny hæk (læs: buske, der skal agerer vedligeholdelsesfri hæk).
.. Det mest pro tip var dog den gratis kaffeautomat med diverse varme drikke, der kan nydes i Gug Planteskole’s café.
.. Resultatet blev en ny række af nyplantede baby-stiklinger, beskidte negle og jord helt omme bag Skægabens øre.
.. fejret 1. maj med manér i selskab med K og hvad der endte med at blive temmelig mange flasker vin, temmelig høj rapmusik og ufattelig meget hygge i 10 timer i streg.
.. maden kom udefra – både frokoststjerneskudene og den aftensmad, som den beredvillig Skægabe hentede, da han sluttede sig til “festen” de sidste timer.
.. hvorfor næste dag foregik på sofaen. Fyføj, det er hårdt at være en fordrukken idiot, når man er 30. Heldigvis blev jeg puslet om og forkælet i stor stil, og vi fik set ufattelig meget dumt og sjovt TV – ovenstående kan hermed varmt anbefales.
.. haft den sødeste far til frokostbesøg, hvor vi fik lækre sandwiches og fik set gamle 90’er underholdningsklip på youtube. Det er lidt umuligt, ikke at holde med Niels Olsen her i livet, uanset hvad han gør – den her sekvens, ler jeg stadig af.
.. prøvet at minde mig selv om, jeg ikké længere er 18, når jeg ser sko som disse.
.. og indset, jeg da tydeligvis nærmere er 60, når jeg får set den slags sms’er her, jeg får sendt til Skægaben, der spørger til min dag.
.. og jojo, Sigurd findes. Han er der så godt som hver dag, bortset fra i vinters, hvor der kunne gå nogle døgn mellem. Så blev vi sgu lidt urolige.
.. taget mig mod til at spise fra fællesslikskål på job, som jeg ikké selv havde arrangeret. Har jeg ikke gjort i umindelige tider pga. Corona, men jeg besluttede at være vovet, da den var hældt op og spist af, af de samme to dagvagtskollegaer, jeg havde fået overlap af de to forrige vagter. Bliver dejligt, når alle vi, der hænger og svæver efter AstraZeneca-tilbagetrækkelsen, har fået vores 2. stik af pfizeren i stedet, og hysteri-showet kan nedskaleres lidt. Gudskelov, at beboerne og alle personaler over 60, er blevet kørt gennem møllen for længst.
.. opdaget at romkugler sagtens kan fryses. Det er jo egentlig godt nok at vide, og Skægaben havde intet problem med at være testperson herfor.

Hvordan er din uge gået?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *