A,  der er altid noget at fejre,  jeg elsker det,  jeg glæder mig,  PURE NICENESS

It’s the final countdown.

Her sidder jeg og drikker dagens sidste kop kaffe, da den står på nattevagt, og glæder mig over, at ventetiden endelig er forbi.


Præcis 12 uger efter mit første stik med AstraZeneca, kan jeg nemlig nu se frem til d. 17. at få mit 2. stik Pfizer, og dermed blive en af de få rå, bastard-unger, der kører en halv/halv vaccine i DK.

Jeg har gerne ventet, da jeg ved, jeg er godt beskyttet med lidt modgift i årene, og har glædeligt gjort plads, for at folk, der er svagere end mig, ku’ få en bid af kagen. Men hold op, det er dejligt, at det nu er min tur til at lukke den port, og vide mine andre frontpersonale kollegaer, kan det samme.

Er du åndssvag mand, det bliver skønt at kunne vinge af ved det, og ku’ trække vejret lidt længere ned i maven.

God tirsdag til Jer!

3 Comments

  • Piskeriset

    Go get ’em girl! Fuld forståeligt – jeg glæder mig også til, at jeg får den om hundrede år og én madpakke (sådan føles det pt. :P). Er helt utrolig træt af at vente og ikke mindst vente med at kunne planlægge sjove ting, der foregår i 3D og ikke via en skærm 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *