blogleg,  fjoller,  fortællinger,  snaksnak

5 spørgsmål til din søster

A spørger K:

Hvis det var sikkert at rejse i år, hvor ville du så formentlig have været på ferie og med hvem?

Jeg havde nok taget til Flensborg med begge søstre, som jeg plejer – kan mærke at jeg ser frem til at vi får muligheden for at tage en lille smuttur igen.

Hvad må der, i din optik, ikke mangle, til en festlig samkomst?

Forsyninger, godt selskab og råderum. Det bliver bare aldrig det samme, hvis gæsterne er sultne/tørstige, føler sig klemte/utilpasse/tyssede på eller noget i den duer.

Hvad har overrasket dig mest undervejs, da du i de seneste måneder har læst din HF færdig, efter mange år på arbejdsmarkedet?

At man ikke bliver bedre til at passe sin skole, bare fordi man har været god til at passe sit job. Havde håbet på at kunne overføre lidt der til.

Hvad er de 3 ældste ting i dit hjem, og hvorfor har de fået lov at overleve?

Mine lyserøde mini urtepotter, som min mormor forærede min mor tilbage i 80’erne. Fordi nostalgi og fordi de har den helt rigtige lyserøde farve.

Min sovebamse som jeg fik af min far, da jeg blev født. Den har jeg beholdt fordi man ikke smider den slags ud – det ville jo være synd for ham. Altså bamsen.

Mormors gamle plastik smykkeskrin. Det er formet som et hjerte, og da jeg var barn synes jeg det var den smukkeste ting i verden.

Hvis du skullé skifte navn, hvad ville du så vælge?

Karen – min fuldepersonlighed hedder Karen, og hun er sgu en festlig og glad person.

K spørger A:

Hvis du fik 1000 kroner, som du skulle bruge på noget ufornuftigt til dig selv, hvad ville du så vælge?

Jeg gad rigtig gerne ha’ en stor kernelæderskuldertaske, som jeg altid synes er for dyr – måske det skulle være et tilskud til sådan en. Men det er jo egentlig ret fornuftigt. Hmm..

Altså hey, det ville jo altid være fornøjeligt at bruge dem på et par fede sneakers eller et smykke, jeg slet ikke mangler, eller på at spise og drikke ude en hel aften. Så sådan noget i den stil, ville de nok gå til.

Hvad ville din mærkesag være, hvis du skulle stille op som politikker i morgen?

Pyh, det ville være mit værste mareridt, at skulle være politikker. Ville helt sikkert sige noget så langt ude, at jeg umuligt kunne blive valgt ind. Men måtté jeg bestemme noget på Christiansborgniveau, var det at organdoner var noget, man var automatisk og kunne vælge fra pr. digital framelding – ikke omvendt.

Hvem synes du, gør det rigtig godt?

Adskillige i min omgangskreds – alle har deres ufordringer i livet, og nogle har virkelig en imponerende tilgang til at håndtere dem.

Hvis du skulle optræde med noget foran 100 mennesker, hvad ville du så vælge og hvorfor?

Havde jeg en kugle for panden, tror jeg sgu bare jeg ville tage “Ankomsten” med ØstkystHustlers fra Verdens Længste Rap.

Men nu har jeg undgået alle krybbespil, skolekomedier, festudvalg mv. hele livet, så er sgu ikke helt gearet til den slags – jeg tror derfor, jeg “desværre er syg den dag”.

Hvilken slags ferie skal du bare slet ikke på?

Alt med trekking, rappeling og bungeejump, skiture, samt alt der emmer af technodans, UV-lys, limbo-lege med shots og Sunny Beach-vibes.

One Comment

  • Mirofix

    “Altså bamsen” jeg grinte lidt for meget. Men er meget, meget enig og det er nok grunden til at jeg også stadig har min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *