A,  dagens humør,  forkælet,  Idiot,  kender du det,  voksenpoints

Tre forskellige kager, samt lidt om fædre og bizzarer præferencer.

Endnu en sommerlig mandagvejr-udsigt har ramt landet, og det betyder også det vanlige mandagsindlæg, på verdens mindste hverdagsblog, her i smørhullet.

Min uge starter med en fridag, og den slags skal man jo ikke kimse ad. Så min plan er at stikke ind til midtbyens gågader, og lure lidt – mest fordi, jeg ikke har været det i hundrede år, og ikke som sådan fordi jeg mangler noget.

Det eneste jeg decideret sigter efter, at komme derfra med, er lidt pynt, festlige papbægere og et par poser sødt/salt. Skægaben og jeg har nemlig inviteret lidt familie og venner hjem på terassen på søndag, til noget kølig rosé/sodavand/håndbajer. Så håber vejret holder, og at enten Søstrene Grene eller Tiger er leveringsdygtige i pyntekategorien.

Og ja – skulle der så være noget sommertøj der frister, kan det også være, det får lov at komme med hjem – det afhænger lidt af, om jeg får spat. Man ved aldrig med mig. Og særligt når der er varmt, er chancen for den slags indre hysteri stor – har ikké orkelse til at krænge eget tøj af, for at vikle fremmet tøj på, der klistre på sommervarm, saltet og lettere febrilsk-famlende krop, mens smuk, engageret og energisk 21 årig banker på milimetertyndt forhæng, med gode råd og kunstige øjenvipper, blafrende for fuld gadaffi.

Skal virkelig være i overskudshumør, for at klare diciplinen med et smil.

Nu må vi se!

Først vil jeg lige præstentere “Ugen der gik” her for Jer, hoppe i bad og fremfiske noget morgenmad fra den halvtomme køler, før afgang.

Jeg fik fx:

.. fejret far’s dag lidt før, for den bedste af den slags, i barndomshjemmet.
.. min og K’s er både gavmild, hjælpsom, den hurtigste isspiser på kloden og den nemmeste og sjoveste at give gaver. Han bliver altid vildt glad, og det smitter jo, det skidt.
Hvordan er/var din far? Og fik du givet ham en lille ting i lørdags?
.. “bagt” mere kage (med Mette Munk, altså) i lørdagsvagten. Fredag var så travl, at jeg ikke sad ned i mere end 30-40 minutter ink. spisepause, og lørdagen var det mere hen ad 2 timer fordelt på hele aftenen. Man ved aldrig hvad man får, og det passer mig fint.
.. lagt på langs i sofaen.
.. og blevet trakteret med takeaway.

.. nydt at endnu mere er sprunget ud i haven.
.. se da lige!
.. lavet afstemning på instagram. Tænk, der er nogle få, der hellere vil ha’ en lige, fremfor en skæv salt sild. Et fåtal, men stadigvæk.
.. været på café et par gange eller tre. Først på Ulla T med K, hvor maden var skøn og vi også fik tyve min i parken, før jeg skulle møde.
.. hernæst på Lindholm Høje’s fine beværtning.
.. her var jeg afsted med Skægaben, samt lillesøster E og hendes kæreste, og vi havde en virkelig hyggelig eftermiddag. Elsker gode aftaler før aftenvagter!
.. og slutteligt en tur med begge søstre og vores mor. To ud af fire havde simpelthen rent glemt coronapas, hvilket vi fik et godt grin af, efter vi derfor måtte aflyst vores keramik-maledag på Art By Me.
Heldigvis stikker det gavekort, som vores mor har dertil fra os af ingen vegne, og vi fandt hurtigt en skøn plads i solen og noget nippemad at hygge med i stedet.
.. gensmagt ovenstående kage – har ikke spist det siden 8. klassestur til London, hvor jeg kunne konstatere jeg stadig ikke rigtig var fan; før det havde jeg kun smagt dem på McD en enkel gang eller to. Anno 2020 vil jeg stadig mene, de er festligere at se på, end de er at spise.

Hvad siger du til doughnuts? Og byder din uge mon på noget godt?

4 Comments

 • Birgitte B

  Ikke fan af doughnuts her 😉 jeg synes, de er tørre og klæge. Dem med fyld er lidt bedre, men altså, nej, vil hellere have meget andet bagværk… eller pommes frites, hahaha… Kh. Birgitte

 • Mia N

  Kæmpe fan af doughnuts! Og selvom jeg har en bærepose fyldt med amerikansk slik, har jeg nu lyst til Dracula-slik og Salte fisk. Damn you.

  Jeg kender så godt det med ikke at ville prøve tøj, især når der er varmt. Det er det fænomen, jeg kalder “irriteret-sveden”. Dens følgesvend er instant vrede og manglende tålmodighed.

  Derudover er det så hyggeligt at følge med. Jeg kommer til at savne Aalborg. Ulla T! Alt for længe siden, jeg har været der.

  • venterpaavin

   Haha, jeg beklager – lakrids slår altså bare alt 🤩 Medmindre der er noget deri med peanutbutter. Yum!

   Er glad for, du også kender til problemet – det er rædsomt. Og kunne sgu ikke overskue det, ej heller denne gang😄.

   Og det er forståeligt! Du må genvisitere fruen, næste gang du svinger forbi Aaller’n 😍 Altid et hit!

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *