fjoller,  K,  Lister,  snaksnak

Ting, jeg måske burde have indset før jeg blev sådan rigtig voksen

Det hedder en kuglepen – ikke en kuglepind.

At faste sengetider ikke at den dårligste ide, når man lider af voldsomt søvnbesvær.

Hvordan Danmark ser ud – skulle tegne et danmarkskort og min svoger erklærede at det var det dårligste (og mest ukorrekt) kort nogensinde. Han havde muligvis ret.

Hvordan man får sig moslet igennem en HF.

At elge ikke bare er en voksen bambi.

Hvor de fleste lande egentlig ligger. Kan hverken forklare det med ord eller udpege dem på kort.

At Morten Olsen ikke er landstræner for evigt. Man skifter åbenbart ind i mellem. Kunne ellers have svoret at han havde været det hele mit liv.

At Fyn ikke er på størrelse med Aalborg. Denne kommentar var grunden til, at jeg blev tvunget ud i at udvise mine geografiske via korttegning. Ikke nogen succes.

Hvordan man staver “præcis” uden at skulle sige bogstaverne højt. Bliver altid i tvivl om rækkefølgen på C og S. Har du også et ord, som du aldrig kan huske eller er det bare mig?

Hvilken side der er højre og hvilken der er venstre.

Hvordan man holder liv i planter. Min store palme havde nær stillet træskoene, da jeg glemte at ompottet den i et par år. Skidtet havde åbenbart brug for jord at leve i.

At jeg skal lade være med at vente til jeg får mere overskud eller lyst til at ordne praktiske ting og husligt arbejde. Det sker aldrig.

Ok, knap så aldersbetinget, men skal virkelig have lært, hvordan jeg undlader at tage screenshots med min nye telefon. Mit telefon er fyldt op af de mest besynderlige billeder.

4 Comments

 • Mia N

  Enig med Morten Olsen og geografi. Og så bliver jeg altid i tvivl, når jeg skal stave til “bidrage”. Af en eller anden grund vil jeg så gerne stave det med to d’er, hvilket ikke giver nogen mening overhovedet. Jeg skrev “biddrage” i hele mit speciale 😀 Opdagede det heldigvis.

  • venterpaavin

   Jeg er den elendigste til at se mine fejl, men vores søster er tekstforfatter og en kæmpe haj til både stavning og grammatik.
   Da hun læste korrektur på min webshop fortalte hun, at jeg til tider stavede samme ord på tre forskellige måde på få linjer. Virkelig flot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *