A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  jeg glæder mig,  snaksnak

En status fra Dukkehuset.

Så sidder vi sørme her, Skægaben og jeg.

Egentlig har vi måtte dele stue til filmhygge og spisning hele vejen gennem Skægabens coronasygeperiode, fordi jeg er vaccineret, jf. Smitteopsporingen, men vi har istedet isoleret os 100%, siden han blev “nærkontakt” til en smittet torsdag.

Mest for at sikre os, at jeg ikké blev smittet op til venindehygge x 2, længeventet besøg fra KBH og K’s fejring igår – der ér jo en lille risiko, uanset hvad.
Men nu – på 7. døgn for hans første symptomer – har han ikke haft feber i rundt regnet 4 døgn, og kun har en rest småhoste tilbage, lader vi paraderne falde lidt, og ser nu fjernsyn og spiser morgenmad sammen i stuen, for første gang siden onsdag.

Det er sgu lidt hyggeligt – for ikke at sige meget.


Hans læge mener, han lige skal vente en fire dage endnu, før han skal på arbejde, men at vi sagtens kan dele badeværelse og soveværelse igen, hvis vi bare holder hygiejnen i top og holder lidt igen med nysseriet.

For mig er det helt ok – man må jo tage hvad man kan få, og ligenu er fussi-hilsen og at kunne putte sig under dynen med ham, absolut et kæmpe skridt op af niceness-stigen.

God weekend til Jer.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *