A,  fjoller,  K,  Lister,  snaksnak

5 spørgsmål til din søster

K spørger A:

Hvad har corona lært dig?

Et førstehåndsbekendskab med det faktum at ansvartagen, medmenneskelighed, solidaritet og et stærkt sundhedsvæsen, bærer det her land, når verden bliver vendt på hovedet. Det har jeg ikke oplevet et konkrekt eksempel på før, i min levetid, men eksempelvis hørt om, i forbindelse med fx Jødeflugt og Modstandkampen. Det har været fascinerende og skræmmende undervejs, men den psykologiske evolutionsteori om mennesket som den sociale, løsningsorienteret dyr (der kun har overlevet i årevis som fysisk underlegen i barske miljøer pga. sin stræben på social status fremfor enkeloverlevelse), giver ekstra god mening herefter.

Hvilke fordomme har du?

Mange! Folk der tror på numerologi, engle og tarotkort-vendere og clavoriante, er stakler, der behandler indre tvivl, med beroligende, fiktiv “symptombehandling” uddelt af pengegriske tosser. Alle med dynevest og ingen scooterhjelm på, staver dårligt. Folk der ikke har læst Harry Potter, har en snobbet læsesmag og mangler fantasi generelt. Mænd der træner meget, er forfængelige og ikke kun sporty. De der arbejder opsøgende i gågaderne med dyrevelfærd o.l, er kun unge, der aldrig selv ville smide noget af sin SU efter projekterne. Dem, der stemmer DF og Ny Borgerlige er unuancerede og jeg har intet tilfælles med dem. Folk der hører techno som primærgenre, er ikke kulturelle. De der skriver grimt på nettet, har det skidt med dem selv. Folkeskolelærer og politifolk er enten helgener eller sadister. De der vil ha’ en “badboy”, er i nogen grad selv forsømte. Folk der er får tatoveret hele kroppen ink. hoved, er lidt vilde med, hvis alle kigger, også selvom de siger noget andet. Folk der snyder foran i køen, er smålige og nærrige, har ingen/ustabile sociale fællesskaber.

Hvad er årets sommerhit for dig? Hvad lytter du mest til for tiden?

Jeg er faldet meget i “Pede B” fælden, samt med Gulddrengen. Jeg er aldrig har aldrig været bange for at hylde en kommerciel succes, og han morer mig ukristligt.

Hvis alle på planeten havde din personlighed, hvordan ville verden så se ud?

Shit. Ehm. Well. Der ville ikke være synderligt mange lovbrud, peanutbutter var placeret helt anderledes i madpyramiden og der ville mangle en hel del nutids-r’er alle steder? Og det ville generelt være alt for røvsygt, selvom jeg nu er ret flink og sådan. Men verden kræver folk der er frygtløse og kreative, iværksættere, eventyrlystne, arbejdsheste med rundsave på albuerne og folk med store, hovmodige og fantastiske ideer og fantasier, som de vil gøre alt for at leve ud. Vi ville gro fast, med en Epikur-type som mig, og det går jo altså ikke at lave alt til en kæmpe kaffeklub – og det ville ske med ene af mig’er ved roret.

A spørger K:

Hvis du kunne fjerne en forhindring i din tilværelse fra imorgen, der ville betyde meget for din fremtid, hvad ville du så ændre på?

Jeg tror sgu, at jeg går klassisk og kaster mit ønske på pengene – ikke jeg på noget niveau er pengegrisk eller grådig. Jeg kunne bare se for mig, hvordan kreativitet, overskud og evner kunne postes i noget mere produktivt og skabende, hvis man ikke skulle bekymre sig om, at skaffe til de mest basale fornødenheder, kreagrej og cafebesøg.
Skulle det være noget fra min personlighed, så ville jeg helt sikkert fjerne min manglende koncentrationsevne. Kunne jeg fokusere bedre, længere og mere optimalt ville min hverdag på mange måder være lettere.

Hvor mange neglelakker har du, og hvilke er dine favoritter pt.?

Se, her ville det være vildt smart, hvis jeg var typen der havde alle mine neglelakker på samme sted. Så kunne jeg med lethed lige tæller dem. Den slags orden får jeg dog aldrig, og der er derfor ikke et rum i lejligheden, som ikke indeholder mindst en neglelak. Mit bud er måske 20, men det kunne også være det dobbelte? Min favorit er forevigt denne her – bliver glad hvergang jeg har den på, og ville ønske at den kunne gå i min gellack-maskine, så den holdt lidt længere – den alene har jeg 3 flasker af.

Når du ender i en konflikt med dine nærmeste, hvad skyldes det så, som oftest?

At jeg har meget lidt tolerance overfor, hvis jeg føler at nogen blander sig kommentere på mig (eller mine ting) eller noget i den duer. Uanset, hvordan det så oprindeligt er ment. Ellers er det helt sikkert, når jeg ikke kan holde min kæft, og selv får kommenteret på noget der i bund og grund ikke kommer mig ved. Oh, the irony.

Hvad falder du i reglen for, når det handler om mænd?

Næsvished, selvironi, kreativitet og et godt fuldskæg kommer man ret langt med hos mig.

Hvis du kun måtte spise den samme ret, resten af dine dage, hvilken ville du så vælge?

Ost. Jeg ville vælge mors hjemmebagte boller, frisk rugbrød eller en pizza under, hvis det skal være lidt mere realistisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *