A,  afslapning,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  jeg elsker det,  nytkøb

Genforeningslykke, sukkerchok i heden og en flydende himmelhund.

Så blev det mandag, inklusiv skybrudsvarsel og hyggelige planer forude.

K kommer nemlig forbi Dukkehuset, til Underlig Filmklub (min, hende og Skægabens corona-klub, hvor vi kun ser mærkelige film – ikke gode, kun sære), og vi har til denne omgang flere ideer i spil, bla. denne. Men ligger du inde med en filmoplevelse, du synes var bemærkelsesværdig ud over det sædvanlige, må du endelig dele dem i kommentarfeltet. Vi mangler altid flere til listen!

Menuen har vi styr på (burgerzzzz) og herhjemme stabler traditionen tro et lille snackbord på benene og en røvfuld drikkevarer.

Med andre ord tegner ugen allerede god – jeg har også en mor/datter-date inde i byen, EM-hyggeaften, Hals Skansefest og fejring af Lillesøster E’s 25 års i vente, ind mellem job og husholderskeri, på tegnebrættet og satser ikke på at kede mig.

Først og fremmest sørger jeg dog for, at I naturligvis får mulighed for at lurer “Ugen der gik” her hos mig.

Jeg fik bla.

.. nydt lækker mad (fra Bogø, som også er nævnt i vores nye fællesskabte “Aalborg turistguide 2021” fra igår) i lækkert vejr, sammen med Lillesøster E, der var en skat og splittede sine fritter med mig. Dét er ægte kærlighed.
.. nær glemt, hvor gode OR er.
.. forsøgt at selvmedicinere Skægabens feber, de dage han var isolation. Jeg spiste natutligvis med – altså i ren sympati, ikke? Han sad på trappen optil, og jeg i stuen foran den åbne dør til entreen. Så ku’ vi bare råbe lidt og var så nærmest på isdate på Blokhus havn. Cirka.
.. nydt at pakke pæne pakker ind/skrive kort.
.. tøsepakken gik til K, der er færdig med sin HF, hvilket blev skålet på med astrounautdrinks ala Far. Vidste du, den hed Himmehund førhen?
.. og masser af god mad, ufattelig mange ringe vitser og hygge.
.. Den anden gave, var til en veninde’s søn, der netop er blevet døbt. Moren var heldigvis fan og helt sikker på, det var hans størrelse og det var skaberen heraf (min og K’s moar) glad for at høre. Det er så dejligt, hun vil forkæle vores veninder.
.. fået luftet noget af mit nye tøj, som jeg fik bestilt hjem fra Only og Zalando. Bestiller jeg alt jeg kan lide, kan jeg cirka lide halvdelen når det kommer og så ryger resten retur. Pis’smart.
.. haft den sødeste barndomsveninde på besøg fra KBH og snakket om gode gamle dage.,
.. og hygget med den årlige Zootur, der hverken skulle corona- eller regnvejr-aflyses denne gang. Hurra!
.. blevet trakteret med sukker i lørdagsvagten, hvor der virkelig var så varmt, at det og koffein var krævet.
.. nydt at Forsigtig Per 1 og 2, nu begge var trygge ved at bryde isolationen (læs evt. med her, hvis du har misset den), og luftet Skægaben i haven, med håndsprit, havespil og håneret på skift. Han kørte ren Robin Hood i dart først – imponerende jeg fik indhentet det, ikke? Men vi skiftes heldigvis til at vinde i både det og petangue, så genforeningsglæden var i top.
.. og den blev yderligere fejret med takeout, kage og fantasyfilm. Naturligvis. Det er sgu dejligt, at ha’ ham tilbage.

Hvad skal din uge gå med? Har du mon fået ferie?

Jeg håber hvertfald, den bliver god!

4 Comments

 • Mia N

  Jeg elsker de her indlæg! Elsker kærligheden til hverdagen, kager, leg og hygge 🙂

  Springbreakers er en af de mest mærkelige (og dårlige) film, jeg har set. Det er mange år siden, men jeg kan huske, at min veninde og jeg var WTF gennem hele filmen. Jeg ved stadig ikke, hvad den handler om.

  Derudover: er den cookie dough is god? Har tit overvejet den.

  God mandag!

  • venterpaavin

   Åh, du er altså så sød Mia – det er vel nok en sød kommentar, at stå op til!

   Vi noterer straks filmen – det lyder som den helt rette genre. Præcis “jeg ved stadig ikke helt, hvad det var jeg så”, var ‘anbefalingen’ vi fik om den vi så igår.

   Hvad angår cookiedough’en er den rigtig god – cremet og mild, og kan godt trække lidt pynt og guf, uden den domineres 😎.

   Rigtig god dag til dig også ☀️

   – A

 • Tine

  Det ser – som altid – virkelig dejligt og hyggeligt ud. Jeg kan kun tilslutte mig Mias kommentar. 🙂

  Sammen med en veninde er jeg i gang med et Children of the Corn-marathon. Der er elleve film i alt, og den ene er mere elendig end den anden, men det er meget underholdende. Jeg vil dog ikke ligefrem anbefale jer at kaste jer over projektet. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *