A,  åh nej,  antivoksen,  brok,  drømme,  snaksnak

Jamen, hvorfor.. (!?)

.. har jeg først opdaget ‘Nikolaj og Piloterne’ nu? Sådan lige 30 år for sent. Det er jo perfekt skrål-med-musik. Somom Poul Krebs og Malurt har fået et barn, der tror han er Aerosmith.

.. er det at flæsesteg altid smager ligeså godt, som sidst?

.. havde den der efterskoleforstander ikke hørt Spice Girls, og samlet på kort med alle de lækre damer på forsiden? Nu er det jo bare så pinligt at være 20 år for sent ude med ideen om et maveskindsforbud, som bare for alle andre er så last year’s worries. Altså alle der havde øjne fra 1996-1999 kunne ikke undgå at genkende looket som noget harmløst og indset, at de fleste unge drenge fra din tid bestod 9. klasse, trods klassekammerater der var total Mel C under matematikeksamen.

.. er der ingen der har fortalt der findes to “Jessen”-brødre? Har bare troet at Sebastian og ham den anden beggé var Sebastian. Der er så åbenbart to. Og så ligner de sgu ikke engang hinanden meget, når de står sammen. Pis også.

.. lidt ligesom jeg gerne vil have en forklaring på, hvorfor ingen har fortalt mig at Ane Cortzen og Emil Thorup ikke er den samme vært? Har længe byttet dem rundt – og det er ikke et ondt ord om nogle af dem. De er bare så ens.

.. findes der stadig folk der skriver Arto-slang? Især: “Det ved jeg squ ikke”.. med BÅDE q og u, giver mig spat. Det er altså enten “gu” eller et “q”. Ellers er der for høvled jo dobbelt u-udtale, lille dame.

.. er det, at jeg stadig synes det er nervepirrende at læse numre op, der ikke er mit eget CPR eller mobilnummer? Kan bare mærke min talblinde side ikke bliver bedre nogensinde. Sidst ledte postperson forgæves i fem minutter, før hun så på skærmen for mig. Det der med 80 og 70 ikke? Fandens værk, jeg siger det bare.

.. er det jeg altid er klar til at fri til Jonathan Spang, bare fordi han er så klog og morsom på samme tid?

.. folk kan lide aperol spritz? Altså er det mest bare fordi den er pæn, eller kender de slet ikke fadøl?

.. at folk frygter folk edderkopper og hvepse, når der findes mariehøns? Der både lugter, knaser og spyr tis på dig. Er helt hysterisk hvis jeg ser en, og det er noget af det eneste der kan give mig spontant vand i øjnene af frygt.

.. er det vi ikke bare springer de næste tre måneder over, og går direkte til december? Jeg skal nok købe marcipan, gavebånd og juletræ, hvis I andre bare lover at være med.

Hvad undrer du dig over?

2 Comments

 • Marlene H

  Neeej, der er ikke noget skønnere end september himmel.
  Oktober er smuk – og der er halloween 🎃.
  Fra begyndelsen af november kan man få jule latte i Espresso House 😄😋👋.
  Der er masser af glæde sig til 👌

  • venterpaavin

   Du har ret Marlene, der er temmelig meget skønt også ved den kommende sæson – jeg er nok bare lidt modløs, fordi jeg skal fylde 31 i oktober og fordi lyset forsvinder i samme ombæring. De to ting kunne jeg virkelig godt undvære🙈😅.
   Men efterårskøknet er virkelig ikke at kimse ad 😍 Eller halloween skum – lakrids spøgelserne er killer 👻🍂
   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *