A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  festfestfest,  jeg glæder mig,  smukt

Festuge i Smilets by, flæskestegssovs og glögg før tid og solnedgangslove.

Godmorgen og glædelig september.

Så er efteråret igang, og det fornægter sig ikke, at de brune blade fra æbletræet så småt er begyndt at drysse, men som det er nu, er vi jo simpelthen så heldige med vejret. Sensommer part 2, om man vil.

Jeg går en formiddabel uge i møde, med skønne aftaler – idag kommer min far forbi til smørrebrød før aftenvagt, tirsdag skal K og jeg til Souviniers koncert på Ulla T, onsdag skal jeg spise brunch med Lillesøster E, og torsdag skal alle vi tre søstre på date og ud at se Ternet Ninja 2. Fredag skal jeg hygge med/om Skægaben, når jeg har ledsaget ham til tandlægebesøg (det er vist noget rimelig heftigt noget, de hælder på folk, siden man foreslåes at tage en ven med) og weekenden håber jeg, jeg kan lokke en gang frokost ud af mine forældre før job.

Men først og fremmest skal I jo lige se lidt glimt fra den uge, vi netop har passeret. En virkelig god en, også selvom jeg – fordi jeg er mig – både står med en kortsluttet elcykel og bagkamera på mobilen. Jeg er bare medfødt med teknisk uheld, men er for længst stoppet med at gå i panik – hvis det er det værste, der overgår en, har man det gudskelov ikke så slemt.

Jeg fik nemlig ellers:

.. fejret Jul i August, jf. vores far’s Far-kalender.
.. og såvel som flæskesteg, faldt glögg, juleskum og alskens andet knas i god jord, naturligvis.
.. har jeg givet en lille hånd med, til hækkeklipningen i Dukkehushaven.
.. spist lækker morgenmad før aftenvagt, med sød veninde og en del upassende sprogbrug.
.. genhørt denne. Så god jo!
.. drukket parkkaffe med K. Tænk sig, 23 grader i september!
.. kørt med Skægaben op og set smuk solnedgang over Blokhus.
.. spist aftenvagtskage.
.. brugt lørdag og søndag i Århus.
.. vi fik nydt at opleve byen summe overalt pga. Festugen, som virkelig trak horder af folk og rigtig god stemning gennem hele midtbyen.
.. og vi fik spist virkelig godt.
.. nydt mere afsindigt pæn solnedgang over vand, denne gang fra båd.
.. og spist morgenmad hos Århusvenner, hvor der aldrig er sparet på noget. Altid en kæmpe fornøjelse, at se dem og deres lille datter.

Hvad har du af planer for ugen? Har I også sensommer-efterår der, hvor du er?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *