A,  anbefaling,  dagens humør,  knap så nice,  snaksnak,  voksenpoints

Fire gange guf, omskifteligt vejr og natteroderi.

Halløj og glædelig efterårsmandag.

Nu går den vist ikke længere med de 25 graders snotforvirrede, småsenile sensommer, der er blevet til festen lang tid efter, den egentlig lukkede.

Vejrudsigten her i byen har hvertfald planlagt et dyk temperatur- og tørhedsmæssigt – det huer som altid ikke cykelisten i mig.

Speaking of which, så er elcyklen stadig på værksted. Deres bud med, at den var færdig midt i ugen, har endt med ikke at holde stik, så håber at den bliver ringet hjem enten idag eller i morgen.

Har derfor den foregående uge levet på almisser fra K, der har været sløj og meget venligt har lånt sit fremragende eksemplar ud til mig, hvilket har været en kæmpe hjælp, og ellers har den stået på bus og en Skægabe, der har været sød til at hente, når busserne ellers først ville have mig hjemme til 23.54.

Mit andet tekniske dilemma fra forrige uges opsamling – det ødelagte mobilkamera – har K også fikset igår. Hendes gamle mobil må jeg nemlig låne, og der skulle kameraet være ligeså godt/dårligt som mit vanlige i min 7’er, før den sagde op.

Så når cyklen er i hus og maleren får meldt tilbage om hvornår, han kommer og napper det sidste arbejde fra skybrudsmissæren, så går der forhåbenlig lidt tid, hvor jeg ikké har et sted der halter (who am I kidding?)

Men grundet sidstnævnte bump på vejen, bærer ugens billedestorm – som I får lige om lidt – også præg af at jeg har fået tiltusket mig lidt billeder rundt omkring, fra dem jeg har været sammen med, og kombineret dem nogle enkelte halvslørede frontkamera-knips, som jeg er sikker på I kan leve med. Det er jo ikke liiigefrem fordi, I er vant til, dem fra min hånd i spitzenklasse. Man er vel en førsteklasses Sjuskedorthe, på den stålsatte måde.

Så med det i mente, får I dejlige damer (og herrer?) “ugen der gik”.

Jeg fik bla.:

.. nydt en solid frokost fra Slagter Stiller, da far og jeg prøvede deres smørrebrød. Meget varm anbefaling herfra!
.. travet de tre kilometer ind til Cafe Luna for at mødes med yndlingssøstrene.
.. og bagefter hygge i bio med Ternet Ninja 2, som vi alle er enige om er ligeså god, som rygtet siger. Hold op, vi grinede, ligesom hele resten af salen.
.. tænk at dette meme passer perfekt på mig. Især de par varme nætter, hvor jeg var gået tør for alnok, og alt bare kradsede og varmen klistrede overalt
.. spist brunch på Spiret med Lillesøster E, og fordi vi blev glemt i regnen af folk, var de søde og forærer os ekstra drikkevarer og de ekstra retter, de havde lavet forkerte i forvirringen. Vi blev mætte, kan I tro.
.. indset at vi kan få alt til at have en HP reference.
.. nydt en meget afslappet fridagsfredag med Skægaben, der skulle have ledsager med til tandlægen kl. 13.
.. jeg synes han var sejere end alt, og selvom det ikke var spor sjovt for ham, kom han hjem i et stykke, fik serveret is og vi så tegnefilm hele aftenen.
.. indset jeg var mine egne forældre, da jeg sendte den her snap. Det er hvad jeg er opflasket på.
.. holdt feriemøde med K og bestilt efterårsferie med tog. Vi glæder os helt vildt!
.. forsøgt at ligge juleplaner i god tid, sammen med lillesøster E. Vi har begge en svigerfamilie med fødselsdage og traditioner, ferier og events booket ind, og vi vil så gerne at det hele går op, så intet skal droppes.
.. blevet trakteret med skøn lørdagsfrokost hos vores mor og far, sammen med Skægaben.
.. og medbragt lidt blandet sødt fra montren. Det er altså utroligt så vild jeg er blevet med flødeboller som guf til kaffen, her på mine gamle dage.

Har din uge mon været god?

2 Comments

  • venterpaavin

   Taaak – jeg synes også det er det hyggeligste at lave det hver mandag, også selvom jeg har gjort det i 10-12 år, eller hvor længe vi nu har haft bloggen fælles herinde 😄🌸 Det er så hyggeligt lige at få ridset op, hvad ens dage egentlig bød på.

   Og ja, det synes vi også – målet er Malmø, hvor ingen af os har været. Det skal nok blive godt! 👏🏻

   Ternet Ninja er alt for meget på den gode måde, men man skal ikke være for sart 😄 Men er man ikke det, men derimod lidt plat, er det svært underholdende.

   God mandag til dig👑.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *