A,  dagens humør,  snaksnak

Mildest talt hysterisk

Ting jeg er pinligt hysterisk med:

– “Morgenbad på 3 miutter, deo og nybarberede ben-rutinen”. Er max for tømmermændsramt 1-2 gange årligt hvor jeg står over, fordi jeg er helt bræk-svimmel og ikke kan stå oprejst. Ellers springer jeg aldrig over. Miljøsvin for alle pengene. Og får aldrig sundt, selvrensende hår.

– Varm kaffe. Drikkeklar = skoldende. Kolde slatter toppes ikke op med varmt, men smides ud.

– Skift af karklud. Må kun bruges 24 timer. Period.

– At gengælde servicepersonales “hej” og “god weekend” mv., og kan krumme tæer til afsindigt hvis folk vitterligt bare ignorer dem. Selvfølgelig er der en med svær socialfobi der undskyldt, blandt idioterne, men mange kan ikke hive den diagnose op af hatten.

– Myggestik skal flås. Kan ikke abstrahere et eneste sekundt.

– At give besked ved ændringer, og at overholde aftaler. Mest fordi jeg forlanger det af andre.

– Vand i tasken! Og snacks. Tror jeg dør, hvis det ikke er der og kan mærke tørst så snart jeg ved, der er begrænsning på hvornår jeg støder på mit næste glas væske. Hystade, oh yes.

Ting, jeg ikke er spor hysterisk med:

– Fem sekundersreglen. Mad må gerne tage 10-15 sekunder på gulvet, plus det løse. Og gajoler med støv der sidder fast i taskeforet smager også helt ok, hvis man er sliksulten nok.

– At udlevere mig selv med pinlige anekdoter. Jeg kan sagtens rulle de store skyts ud.

– Jalousi. Skægaben skal aldrig give besked om hvornår han går ud og hvor længe, og må hjertens gerne tage til koncert med overnatning udenbys med veninde.

– At splitte mine øre ad. Fuld skrue på hørebøfferne, altid.

– Hvad der er smart. Er aldrig med på beatet, og har aldrig set nogen serier.

Ting jeg ville ønske, jeg er hysterisk med:

– At bidrage med frivilligt arbejde og donationer, som en borgerpligt-følelse jeg bare naturligt besad. Det bliver bare ikke lige til mere end Julehjælp, Hus Forbi og lidt penge i diverse raslebøsser.

– Sengetøj. Modsat karkluden kan der snildt gå 1,5-2 måneder med sengetøjsskiftet herhjemme, på trods af ugentlig hovedrengøring. Dobbel morale er dobbelt så godt.

– At øve mig og blive god, fordi jeg bare VIL kunne det. Har ingen reele evner eller hobbys jeg mestre, fordi jeg ikke har noget som helst drive eller konkurencegen. Jeg vil helst bare hygge mig, og sætter baren lavt, og det ved vi alle, man ikke bliver en superstar af.

– Rod i skuffer, så overfladerne i huset ser lækre ud. Har så meget usorteret skrammel med fast plads i skabe, skuffer og kasser, men helt uden system og pæn orden. Bare brokket ned, sådan hel tilfældigt.

– At fjerne ukrudt. Er SÅ redet af verdensomspændende trend med “vilde haver” og der opfordres til at lade stå til. Jeg gør det ikke for bierne, men primært fordi jeg ikke gider flå mælkebøtter udmellem fliserne. Er dog stadig træls at se på.

– Holdsport.

Ting jeg helt sikkert ikké ville være hysterisk omkring, hvis ikke det var snotdumt:

– Solarie. Var det risikofrit, stegede jeg gerne for 3 x 20 minutter hver uge, næsten uanset pris. Afskyr min beigesæson som indtræder nu her.

– Cyklede hjem, når ens lygter slår ud – det er så røvsygt at trække seks kilometer kl. 23, men endnu mere røvtræls at veksle turen for en kiste.

– Købe plastposer i Netto, fremfor at stoppe tre skridt ud af indkørslen, for at hente et net, af ren og skær princip.

– At få noget fikset op, hvis det nu sad anderledes en gang når jeg var 55, og tilfældigvis var træt af det. Er bare aldrig risikoen værd, af ren forfængelighed, at undergå en narkose. Så må man altså leve med, at man er sig selv. Det kan vel næppe være så slemt, synes jeg.

– Lytte lydbog og musik på cykel. Men man må jo bare ikke udsætte sig selv og andre for fare, for underholdning og hyggens skyld, når man ved hvor farligt det er.

4 Comments

 • Mia N

  Haha, jeg er med på ca. 90% af dem! Jeg er næsten klar på at give andre voksen-skæld ud, når de ignorerer butiksassistenter eller ikke svarer på deres hej mv.
  Jeg har ALTID vand på mig. Bare tanken om ikke at have det gør, at jeg føler jeg er i en ørken. Karklude OG svampe smides ud hele tiden.

  “Myggestik skal flås” 😀 Jeg både grinede og er 100% enig.

  • venterpaavin

   Hah, det kender jeg! Man er milimeter fra! Og jeg skal dy mig for ikke at kompensere ala “utroligt så mange døvstumme man kan møde i Netto” til den stakkels ekspedient, når jeg så kommer til 😄

   Og jeg elsker du bare forstår nazi mentalismen i de sidste tre – ingen undtagelse skal bekræfte reglen 😂!

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *