A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  forkælet,  gave,  jeg elsker det,  på tur

I brun sovs til anklerne, bogcafe-jubel og forkælelsesgearet i bund.

Halløj og glædelig første oktober-mandag.

Jeg fik den tvivlsomme ære af at fylde 31 igår, og er netop hjemvendt fra den dejligste fejring i Smilets by med Skægaben. Måske mere om den senere i et reelt fødselsdagsindlæg(?)

Synes i hvertfald K’s “35 års-indlæg” fra ugen (læs her) var ganske godt og bestemt genkendeligt hvad angår modstand mod voksenkøb, blandet med fascinationen heraf. Jeg synes personligt at erhvervelsen af minimal bananflue-dræberlampe fra Skægabens side (til hans nuværende ciderbryggeri, der skal stå et par uger og gære), næsten må tælle i pensionist-point fremfor voksenpoint, hvis vi ser på huset herhjemme og nylige indkøb i kategorien. Det må række for en tid, indtil vi skal gøre noget fornuftigt med pengepungen igen.

Men anyway, grundet udflugtsfejringc kommer dagens uge-opsamling først snigende ind nu her i ulvetimen, men ikke desto mindre, for fuld skrue.

Mine forrige 7 dage gik med at jeg:

.. blev jævnet indvendigt med brun sovs, da favoritfaren kom forbi til frokost.
.. fået scoret ny og meget lidt brugt elcykel, efter den gamle over en nat, brændte sammen. Den blev trods defekt motor – pga. den fine kvalitet – stadig solgt for gode penge.
.. undret mig over dette paradoks.
.. besøgt Lille E og Kongekatten, set youtube-kultklassikere og spist lækker take out.
.. samt delt de sidste rejsegaver ud fra Malmø, bla. den her top cute frugtøl.
.. været til den første fysiske bogcafé på biblo, i hvad der føles som tusinde år.
Både kagerne, den klassiske livemusik og sopransang og bibliotikarene var i top, og de over 60 tilmeldte synes, som jeg selv, at være glad for, at være tilbage.
.. holdt fødselsdag der startede med morgenkaffe, efterfulgt af en masse pragtfuld kvalitetstid.
.. hvor både gaver og underholdning,
og ligeså formiddabel mad og vin gjorde sig gældende. Fantastisk hyggelig tur, jeg stadig er høj på.
.. nydt at tømre, murer og maler nu er færdige og vores dejlige underetage er genopstået, efter to måneders vandskade renovering (på forsikringens regning, heldigvis)
.. spist dejlig mad med K, på altid skønne Penny. Man bliver altid budt ind som en gammel ven, som hyppig gæst, og den form for venlighed, er vi altså nogle suckers for.

4 Comments

 • Marlene H

  Tillykke med fødselsdagen 🇩🇰🇩🇰
  Det lyder som om du blev fejret med manér.
  Øhh. Hvordan kan man ikke lide småkager??

  • venterpaavin

   Taaaak Malene – dét gjorde jeg😍

   Og småkager?
   Pyh, jamen hvis man ikke kan lide smør, er det virkelig svært at holde af småkager. Og crossainter. De smager bare så overdøvende af smør. Smør i bearnaise overdøves tilgengæld, det giver en fantatisk konsistens (men ikke smag) i kartoffelmos og steges en bøf i smør er det lækkert as hell. Men kan jeg smage smøren, så… brrh!🤣

   – A

 • Donald

  Det har jeg godt nok aldrig set før, en burger med brun sovs, – men hvorfor ikke, hvis sovsen smager godt, så er det OK!

  Godt at du fik solgt cykelen. Man kan vel skifte motoren, og batteriet i sig selv behøver ikke at fejl noget (eller også er det omvendt).

  • venterpaavin

   Ej! Har du ikke? Bøfsandwich er ellers en kendt og gammeldags klassiker – hvertfald i Jylland – og kan bestilles mange, mange steder i store byer som Aalborg, Århus på både smarte steder og grillbarer, og i provinsen kan du også få den på pizzaria, cafeteria og kro’er, samt delikatessen i SuperBrugsen hver eneste onsdag. Snyd dig ikke for sådan en, hvis du falder over konceptet 😍
   Og ja, lækkert nogle med fingersnilde kunne få glæde af den – det har jeg ikke selv meget af 😄.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *