A,  antivoksen,  gaver,  snaksnak,  VinSvin

Tirsdagstømmermænd, bredskuldrede tøsedrenge af den bedste slags og en slunken slikskuffe.

Så kom det danske forår med et nyt udspil – helt klar til at leve op til sit ustadige rygte, hva’?

Det vár for tidligt at glæde sig helt, det er tydeligt – er sært tilfreds over, ikke at have lagt vinterjakken væk i mellemtiden. Mig narrede det ikke!

Heldigvis har jeg fri på denne mandag, med den første heldagsregn, i lange tider.

Har, ligesom K skrev om herinde igår, sovet elendigt hele ugen, og i nat fik jeg fx først søvn mellem 5 og 9 – det er jo ikke ligefrem alverden, men heller ikke forsvindende lidt. Det begynder bare at ligne noget, når det er en uge i træk.

Men så er det heldigt at jeg bare skal hygge mig idag. Har inviteret mig selv hjem til vores mor og far, så det er det helt rette sted, at bruge en genopladningsdag før tre aftenvagter.

Først får I selvfølgelig ugen der gik, i form af den vanlige fraklip-liste – måske fordi jeg har sovet for lidt og haft tømmermænd, er fotorullen ret beskeden i denne omgang, men så drukner I trods alt ikke.

Den gik med at jeg bla.:

.. åbnede fire flasker vin og lidt øl, sammen med yndlings K, da jeg bød hende på mandagstapas i Dukkehuset.
.. okay, det var KaffeBaren der lavede dem og Wolt der bragte ud. Men ikke desto mindre! Det var meget hyggelige 8 timer, og vi fik hørt alt godt og dumt musik fra vores teenageår.
.. været helt fascineret over kaktussen, der har sat cirka 10-15 blomsterskud.
.. været genforelsket i Sushi For Begyndere – har ikke kunne finde bogen i årevis og min egen forsvandt, da vi flyttede i hus (som det eneste) på mystisk vis.
.. spist lækker brunch før aftenvagt, med sød veninde. Røg ind i solskinssnestorm på ti minutters varighed, på vej mod job den dag. Simpelthen fjollet.
.. inviteret søde frøkner og fruer i familien til kaffe og boller. Skægaben glæder sig altid ligeså meget (nej, vent mere. Altid mere) til at vi skal have gæster, uanset hvem det er. Så hvor mange mænd måske var gået i haven eller spillet gameboy i sengen, lynlærer han sig selv at flette hjerteservietter, noget nær et kvarter i ankomst. Meget ømt og lidt sødt, når en mand på 186 cm, med skæg og brede skuldre, spontant på eget initativ, fremtryller den slags borddæknings-optimering på få minutter.
.. det var en virkelig hyggelig eftermiddag og det gabende tomme roséskab, efter mandagens tapasfest, blev fyldt op, og oveni kom skumfiduser deluxe og smukke vibeæg.
.. og vi fik da også plads til den lækre pose i slikskuffen, da denne slikkål blev fyldt til kaffen, udover hvad vi ellers havde kværnet i løbet af ugen of record.
.. synes det ikke lige var dér hvor vi var gået (hah, nærmere rendt!) i undertal, at broen skulle være oppe da jeg var på vej hjem, kl. 22.42.
.. valgt en med kaffesmag. Altid!
.. nydt en skøn og sommerlig udstilling på Utzon. De kan bare deres kram hvad angår æstetik, når de blænder op for et tema.

Er der også forårsuvejr hvor du er?

Håber hvertfald din mandag bliver god, uanset.

4 Comments

 • Tine

  Jeg ved heller ikke hvad der sker for vejret!!! Vi slap da heldigvis for det værste snevejr i sidste uge (regner lige mig selv som en af nordjyderne, fordi jeg var hos min søster i sidste uge), men denne uge er SÅ trist med gråhed, blæst og regn. Kunne ikke få mig selv til at tage cyklen i morges, men humøret blev ikke bedre af en helt proppet metro fyldt med alle de andre, der sjovt nok heller ikke gad cykle i dag. 😀
  Håber I får en skøn uge begge to!

  • venterpaavin

   Det er virkelig noget pjat! Jeg forventer kraftigt et u-turn til påskeugen – andet kan de ikke være bekendt!
   Der varsles 100% risiko og sne og slud idag heroppe, og overvejer bus. Har ikke gjort det siden snefald i december, og ved bare det bliver rædsomt😅

   God uge til dig også!💕

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *