dagens humør,  dovenskab,  fjoller,  jeg drømmer om,  K,  Piv,  snaksnak

Sov i vilden sky

Er jeg den eneste som har sovet virkelig dårligt den sidste uge? Altså har set mødre klage deres nødt på Instagram over deres små børn, men er der andre voksne som sover elendigt? Jeg synes i hvertfald at min fantastiske søvn-mojo er forsvundet lidt igen. Om det så skyldes sommertid eller ej.

Jeg vågner flere gange, og så kan jeg bare ikke rigtigt sove længe længere. Altså med længe mere jeg til efter kl 08.

Jeg var ellers sikker på, at det vendte i går morges. Vågnede tidligt og gik på toilettet, valgte ikke at se på mit ur – jeg skyndte mig bare at sove videre. Vågnede et par gange mere op ad formiddagen, men tvang mig tilbage i søvnen. Da jeg vågnede fjerde gang var jeg stensikker på, at jeg havde sovet hele formiddagen væk. Jeg følte mig som teenager, lige indtil jeg så på klokken og indså at den var 08:50. Jeg var helt sikker på, at vi noget nærmere middag.

Igår var jeg så ude og få en okay håndfuld øl med min ven. Det betød at klokken var knap 03, før mit hoved landede på puden. Alligevel slog jeg øjnene op kl 07:50 her til morgen.

Hvem har stjålet min søvn? Og vil vedkommende som minimum krydse fingre for, at det lykkes mig at få en bonuslur idag?

Ps. Kvaliteten af mine drømme er dog, som du kan se på billedet, stadig helt upåklagelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *