K,  lækkerier,  Min Dag,  snaksnak

En helt vild dejlig weekend

[Inviteret] Fredag startede med en tur på Kunsten – De havde inviteret på fantastisk frokost i deres eget brasserie. Smukke sommerlige retter, og en efterfølgende tur i deres dejlige have. Jeg kunne ikke modstå de hvide asparges på kortet – hvem kan sige nej til hollandaise?

En ganske genial måde at starte sin weekend, hvis du spørger mig.

Resten af dagen gik med solskin på altanen, afslapning foran Netflix og en smule arbejde i mit lille Snirkelvaerk. Som selvstændig har man jo ikke sådan helt fri, selvom man har det.

Det var dog ingen sag at komme ud af fjerene lørdag – foran mig ventede en dag fuld af fest og hygge med de dejligste mennesker.

Første stop var på KaffeFair i vestbyen – jeg havde aftalt brunch med vores mor og en fælles veninde. Jeg har ikke fået besøgt KaffeFair i vestbyen, hvilket tydeligvis var en fejl. Det var bare en smule lettere da de havde hus på hovedbiblioteket. Betjening var dog stadig både sød og opmærksom – maden var dejlig, og kaffen varm og ad libitum.

Da brunchen var spist og eftermiddagen lå lige rundt om hjørnet, så hoppede jeg videre til dagens næste aftale.

Yngstesøster, hendes bedre halvdel og jeg er gode til holde fest, så vi havde sat hinanden i stævne på deres favorit værtshus. Her fløj timerne afsted, som de jo gør når selskabet er fantastisk og man køber en sidevogn med til hver øl. Jeg fik smagt en Brandbil for første gang i 18 år, sunget på Shu-bi-dua og talt med en masse fremmede. Helt perfekt. Aftenen sluttede vi af i deres lejlighed med pizza, øl og endnu mere snak.

Dagen i dag har også været ekstra ordinær dejlig – på trods af et minimum af søvn og en smule ondt i håret var humøret højt fra morgenstunden. Hele familien havde nemlig planlagt en frokostforestilling i Nordisk Filmbiograf. Vi skulle se Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder. Vi er jo alle en smule besatte af HP-universet, så vi har naturligvis også fulgt troligt med i denne serie. Vi var vildt begejstrede for filmen, og flere af os var enige om at netop denne var den bedste af de tre.

Eftermiddagen blev brugt i mine forældres have og drivhus – solen tittet flittig frem mellem skyerne, der var rejer til aftensmad og nu sidder jeg glad og mæt i deres sofa, mens jeg glæder mig til aftenskaffen, før jeg vender snuden hjemad til et kattekram og en lang nats søvn.

Håber jeres weekend har været ligeså skøn som min!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *