A,  anbefaling,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  jeg drømmer om,  jeg glæder mig,  PURE NICENESS

Massive mængder snolder, solskin og smil, samt en boblende kulturlivsuge i vente.

Tænk sig, næste mandag vil du kunne fange mig gå og pakke kufferten til Mallorca (tak for alle Jeres tips hertil i øvrigt), så den er klar til afgang tirsdag morgen.

Øj, hvor jeg glæder mig. Føler mig helt ude af rejseform selvom jeg, trods Corona, både fik besøgt Tyskland x 2, Bornholm og Rom forrige år. Det handler nok om at frygten for, det bliver aflyst pga. restriktioner, eller at man bliver syg i 11. time, ikke længere findes. Jeg tør rent faktisk glæde mig i ugerne op til denne gang, fremfor først at kunne tro på, det var the real deal, når jeg står med kufferten og skal indtage mit hotel.

Jeg har heldigvis en uge nu her, der er spækket med virkelig dejlige ting jeg skal fordrive ventetiden med – altså udover en 4 aftenvagter. Jeg skal fx til Frokostfesten på Skagen Fiskerestaurant (hvor K er dejlig stand-in og overtager billetten for min veninde, der desværre røg ind i et lettere kompliceret sygdomsforløb henover weekenden), til en af de mange gratis arrangementer som Nordjyske Museer afholder lige pt., nemlig denne rundvisning på Cirkusmuseet i Rold, til festlig Karmabanko sammen med Lillesøster E (der støtter godt formål og med garanti er hyggeligt), til med garanti storslået Shubidua-musical i AKKC med K, og slutteligt søndag nyde et dejligt frokostbesøg af mine forældre.

Men først skal en praktisk dag overståes (en af dem med en aftenvagt i enden), så jeg smider Jer her “ugen der gik”, således jeg kan tage hul på den nye i god ro og orden.

Min forrige uge gik med at jeg:

.. var til en herlig “Underlig Filmklub” hos K – der var som altid rigeligt snacks og en virkelig wierd film på plakaten.
.. været forbi Kunsten x 2.
.. først ind og svinge mit efterhånden slidte årskort til Matador-foredrag i dejlig nostalgisk stil.
.. og senere som inviteret, hvilket K fik taget skønne billeder af og fortalt om her.
.. gået mange ture med den flotte, skæggede mand jeg har.
.. været på venindebesøg – spontane kaffedates er altid skønt, når man egentlig burde være praktisk.
.. været på tur til Løkken, som jeg også har berettet om i et indlæg for sig.
.. læs det her, især måske hvis du savner lidt anbefalinger til din nordjyske sommer.
.. spist burgere.
.. nydt at Skægaben har plantet alskens lækkerier og at et hav af chilier har indtaget vindueskarmen i kontoret.
.. blandet rigeligt slik, for at være helt sikker på, vi ikke gik sukkerkolde, da søster K og E, sammen med vores forældre, drog ind og så Dumbledores Hemmeligheder. Har du set den, og hvad synes du mon? Vi var kæmpe fans og forstår slet ikke kritikken, som lurer i hjørnerne.
.. brændt lidt energi af med minigolf og hjortebesøg på Rold Storkro. Bare fordi, det er et skidehyggeligt sted, solen skinnede og vi trængte til at blive luftet lidt.
.. spist brunch på dejlige Luna. Ærgeligt de ikke har den på kortet i hverdage.

Hvad har du i vente, i din sidste april-uge?

2 Comments

 • Conny

  Sikke en dejlig uge – som altid synes jeg, der er mange madbilleder … lidt misundelig kan man jo altid være 😉
  Jeg har svært ved at komme i rejseplanlægningsmode – før corona var jeg heller ikke nogen ørn til det med at komme af sted, men her post-corona er jeg da helt gået i stå, så det bliver dejligt at høre om en god, gammeldags ferie.

 • venterpaavin

  Ja, jeg må erkende, der altid går meget mad i den😅😇.

  Jeg er også blevet rusten, så forsøger at komme lidt efter det idag, så nu håber jeg, der kommer et bedre overblik. Det hjælper hvertfald på det💪🏻
  Dejligt, du vil lure med💕.

  God dag!

  – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *