A,  anbefaling,  jeg glæder mig,  kender du det,  på tur,  snaksnak

Forfærdelige beretninger, grillmad fra den lokale og regnvejrsopmundring.

Så blev der sørme mandag nok engang, og tid til endnu en “ugen der gik”, nu hvor jeg tager hul på en ny.

Den kommende byder allerede nu på nogle virkelig rare og gode ting – jeg har pt. frokost-hygge med begge søstre, en venindeaftale, en Århus-overnatning hvor jeg skal ned at se “Hobitten” på Moesgaard ink. et vennebesøg, samt en kæreste-tapasaften i vente.

Det skal nok blive rigtig godt – især hvis vejrudsigten nu kunne holde sig primært på de solrige nagler.

Særligt torsdag. Over Århus, naturligvis – skidt med resten.

Kryds lige fingre?

Den forrige gik med at jeg:

.. straks accepterede regnbygerne, da Lillesøster E bød mig og søster K på den lækreste omgang mørbradgryde.
.. og et solidt snackbord. Vi andre er hæderlige i et køkken, men hun tager prisen.
.. kommet hjem til en have (fra Palma), der var sprunget fuldstændig ud på de fem dage. Fantastisk.
.. spist habil grillmad med Far, fra Nanking. De holder og er virkelig budget venlige.
.. været forbi Sæby Museum, der virkelig havde en fin grundudstilling, der virkelig fangede mig.
.. og jeg var egentlig kommet for deres vigtige og forfærdelige særudstilling om 2. Verdenskrig.
.. som dækker dele af fortællingen om de danske nazister. Er du ikke nær Sæby, anbefaler jeg varmt programserien her med Martin Q, hvor der forsøges efterforskes i det stadig hemmelighedsfulde, manipulerende og lukkede miljø i Danmark.
.. men kommer du forbi byen, må du love at prøve stjerneskuddet på Jacobs Fiskerestaurant. Det er bare ligegodt hvér gang!
.. brugt søndagen hos mine forældre. Bliver misundelig på min mor over hendes drivhus hvért år – her sad vi og damehyggede længe (nårh ja, og på, Far er hendes kok i det daglige. Så lækkert grillmad!).
.. der var desuden lidt Mallorca-guf med. Med alle citrus- og mandelplantagerne, var det oplagt med salte nødder og appelsinchokolade, og så fandt vi de fineste småkager, der også røg med pga. emballage-nuttethed (kender du det?) og pringels med pizzasmag (røg med pga. wierdness faktor.. det kender du måske også?)
.. nydt de gode vejrdage med K til kaffe på terassen.
.. og gåtur i Østeranlæg efterfulgt af koldskål.
.. været med verdens bedste Underlige Filmklub, denne gang for at se Dr. Strange. Virkelig fed, men lidt off med det der meget søgte gys – i en ironisk og morsom Marvel verden, blev det alt for “Scary Movie” agtigt og helt umuligt at tage seriøst. Men med det sagt var den altså rigtig god – det var kun de sidste 15-20 minutter, der indimellem gik liiidt for meget The Grudge i den ind i mellem.

Har du haft en god uge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *