brok,  fjoller,  K,  knap så nice,  Lister,  snaksnak

Ting, jeg ikke bryder mig om, når det kommer til Instagram:

– reels med folk der mimer henover pinagtig, overdrevne og slet-ikke-min-humor-agtige amerikanske lydklip. Generelt bare dem der skal forestille at være humoristiske. Har endnu ikke set en der rent faktisk var sjov.

– folk der danser det ud. Eller dans generelt. Undskyld, alle – men jeg magter det bare ikke.

– selfies taget i krisesituationer.

– mængden af reklamer.

– folk der bruge #BrydTabuet om simple banaliteter, som de gerne vil have lidt ros for.

– koncertvideoer i store mængder. Fint, at vi skal se du er til koncert, men har ikke orkelse til at klikke mig igennem 73 storys med Coldplay, Jonny Deluxe eller hvem end nu folk går til koncert med nu om dage.

– reels af folk der hopper i og ud af tøj. Er der seriøst nogen, som får fornøjelse ud af den slags?

– billeder af hunde. Men det er selvfølgelig ikke kun på Instagram, men alle steder jeg helst er fri.

– den, for mig, uigennemskuelige algoritme.

.. men ellers elsker jeg faktisk den app en smule, hvis altså det er muligt. En hyggelig tidssluger om man vil. Og måske skulle jeg nødig snakke? Hvem ved? Det er sikkert bare godt, at der findes noget for en hver smag derinde.

One Comment

  • Ellen

    Hehe, jeg er enig i den halvdel, jeg også er offer for, men du må følge en helt anden slags personer end mig, for den anden halvdel (som jeg også ville være enig i, hvis jeg blev ramt), møder jeg sjældent eller aldrig 😄
    Jeg bruger også IG, men er ikke selv specielt aktiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *