A,  dagens humør,  fjoller,  jeg drømmer om,  snaksnak

Kender du taske-typen? Hvem har det magiske stopur? Og hvor er repeatknappen i teateret?

Så er vi sørme snart nået igennem maj – er det ikke vildt?

Det er simpelthen den sidste fulde forårs-uge vi træder ind i. Tosset.

Hvis jeg kunne købe mig et stopur til tiden (det ham i kortfilmene i Børnetime havde, i 90’erne), havde jeg virkelig gerne punget en mindre formue ud for det.

Men man må jo bare hænge i, selvom sandet virkelig synes at glide gennem glasset ekstraordinært hurtigt – måske det stadig efterveerne er to års on/off corona, der gør det føles ekstra forfærdeligt, at timerne i ens “rigtige tilværelse” altid føles for korte, uanset hvad? Har nok bare glemt det, for følelsen er et velkendt ekko, og jeg er bare ikke udpræget fan. Så kunne jeg tilkøbe 5 års ekstra levetid som 31 årig og indkassere dem pr. dags dato, havde jeg gjort det.

Tænk at man som barn synes juleaftensdag føltes uendelig, 3,5 år på studiet virkede som et årti, og året, hvor man var 17 urimelig langt, før man fik lov at få et gyldigt ID og ikke længere skulle vogte diskoteksdøren som en høg.

Nå, nok det – det er vel bare godt, man er så glad for livet, at man bliver grådig, jo mere man får.

Min forrige uge gik med at jeg:

.. fejrede at Skægaben har bestået sin teoretiske jagtprøve på allerskønneste Grav7. Vi endte med at falde i snak med det lokale klientel og drak vin efter luk i godt selskab. Herlig aften!
.. været i Århus hvor der blev gaflet lokale flødeboller fra Social Foodies.
.. og delt dem ud til søde venner, ink. den fineste sommercardi til hjemmets yngste.
.. hvortil aften blev sluttet af på smukke Moesgaard, til et helt og aldeles fantatisk Hobitten-show. Ville ønske jeg havde en repeatknap.
.. nydt Hus Forbi på terassen.
.. været på “sandwich og shoppe”-date med Lillesøster E.
.. spist godt hos Svigermor.
.. tømt tasken efter gajol-udspring i forårslunt foer, og indset jeg aldrig bliver elegant, som de piger der bare har et solbrille-etui fra Gucci, trådløse høretelefoner i box, en Innocent-smoothie og et par nøgler i læderrem med. Tværtimod er der også plaster, plastikhandsker og ekstra trusser i inderlommen, hos den her praktiske gris.
.. været på Penny med yndlings K og vovede os ud i en ny ret – selvfølgelig også lækkert denne gang.
.. drukket iskaffe med pæn mand.
.. nydt det her vejr tirsdag på cykeltur til venindekaffe.
.. blevet forkælet på job, af kollega.

Hvad med dig? Kender du godt til det med uret, eller går du og længes efter noget bedre og andre tider, der forhåbentlig venter lige om hjørnet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *